Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο pastry chef Θοδωρής Σέμπρος στην Παυσιλυπούπολη

Στο Νεραϊδόσπιτο της Παυσιλυπούπολης μπορεί κανείς να βρει τις μαγευτικές φωλιές των νεραϊδών. Τα νεραϊδόσπιτα- μινιατούρες ξεπροβάλλουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου και προσδίδουν ένα παραμυθένιο σκηνικό στο χώρο.

Οι μινιατούρες της Παυσιλυπούπολης είναι κατασκευές πρωτότυπες, μοναδικές στο είδος τους, που με πολύ μεράκι κατασκεύασε ο αρχιμάστορας της Παυσιλυπούπολης Ράικος Βασίλης.

Μικρά αντίγραφα των νεραϊδόσπιτων σε λίγες ημέρες θα πωλούνται στο αναψυκτήριο του παυσίλυπου, μαζί με τα υπόλοιπα αναμνηστικά.

Φτιάχνουμε τα κουλουράκια της Τροχαίας! Με μια μεγάλη έκπληξη ξεκινά η τελευταία μας εβδομάδα στην Παυσιλυπούπολη. Τη Δευτέρα το απόγευμα θα είναι μαζί μας ο pastry chef Θοδωρής Σέμπρος από τις επτά έως τις εννιά για να φτιάξει με τους μικρούς μας φίλους τα “κουλουράκια της τροχαίας”. Σας περιμένουμε!

Πρόγραμμα Παυσιλυπούπολης: Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Σπίτι των δραστηριοτήτων 

9:00 -13:30 «Μικροί κηπουροί εν δράσει» Τμήμα Πρασίνου Δήμου Καρδίτσας.

17:00-21:00 «Γίνε ιππότης για μια μέρα» Κέντρο Ξένων Γλωσσών Άννα Τσιαμαντά.

• Παιχνιδόσπιτο

9:00 -13:30 & 17:00-21:00 «Παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής» I.P.A. Καρδίτσας, σε συνεργασία με το τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας.

• Αναψυκτήριο

17:00 Αφήγηση με κουκλοθέατρο του βιβλίου Ένα παιδί χωρίς συναισθήματα της Ειρήνης Μακρή, από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού σχολείου Καρδίτσας.

pafsilipoupoli

pafslipoupoli neraida

pafslipoupoli neraidospito




Total
0
Shares
Previous Article

Η αναθεώρηση του Συντάγματος, μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί, πάλι

Next Article

Με διαφάνεια και ισοτιμία η αντιμετώπιση όλων των ΜΜΕ από το Δήμο Καρδίτσας

Related Posts