Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Νίκος Μάνεσης συναντά τον Κων/νο Βασιλακάκο στο Πετρίλο Μουζακίου!

Κωνσταντίνος Βασιλακάκος, ένας σύγχρονος ερημίτης!

 Ένα 27χρονο ανήσυχο, ελεύθερο και αδάμαστο πνεύμα, μια ωραία πρωία, έκανε στροφή 180 μοιρών και αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα όπου διέμεινε για να εγκατασταθεί στο ορεινό χωριό Πετρίλο Μουζακίου ζώντας σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες μιας και το χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 1.100 μέτρων και  τα ήδη έξι χρόνια που μετρά εκεί  οι «αδυσώπητοι» χειμώνες που πέρασαν από πάνω του δοκίμασαν αρκετά τη θέλησή του και τις αντοχές του. Ανταμείβοντάς τον όμως απλόχερα με ηρεμία και απροσμέτρητη ανόθευτη ομορφιά κάθε καλοκαίρι που ακολουθούσε!

 Φωτογράφος ο ίδιος, πολέμησε τις άγριες ερημιές της απείρου κάλλους  περιοχής, με την κάμερα ανά χείρας και ένα τεράστιο χαμόγελο χαραγμένο στα χείλη. Έχει κανάλι στο You Tube, διαχειρίζεται διάφορα Sites, διαθέτει WEB CAMERA και προσπαθεί να βιοποριστεί με μεροκάματα που κάνει σε διπλανές συνοικίες εξασκώντας παράλληλα την τέχνη της φωτογραφίας εξορκίζοντας την μοναξιά και την αγριάδα του τοπίου με το κλείστρο της μηχανής του!

 Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί και θαυμάστε την ήρεμη δύναμη και γαλήνη που αποπνέει, ένας άνεμος ζωντάνιας και εσωτερικής ευγένειας και ομορφιάς και απαντήστε μου σε μία και μοναδική ερώτηση…

ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ …Ο ΑΝΕΜΟΣ;

manesis savatokiriako

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ στο facebook

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΟΣ (YouTube)




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθη 67χρονη αλλοδαπή στα Τρίκαλα, για τηλεφωνικές απάτες

Next Article

Επιστολή Π. Βράντζα για το τμήμα Κτηνιατρικής της Καρδίτσας