Ο νικητής της «Φάρμας», είναι συντοπίτης μας και είναι ο καλύτερος!

kostas grekas

Ο νικητής της «Φάρμας», είναι συντοπίτης μας και είναι ο καλύτερος!

 Η πόρτα της «Φάρμας» του ΑΝΤ1 έκλεισε και πλέον όλοι έχουν αφήσει πίσω τους την… αγροτική ζωή! Βλέπεις αγαπημένη, μπορεί το ριάλιτι επιβίωσης με… φόντο την φύση να «τρέχει» κανονικά στους δέκτες μας ,όμως, την  περασμένη Κυριακή, έπεσαν οι τίτλοι του τέλους, μιας και γυρίστηκε ο μεγάλος τελικός!

 Φυσικά, εμείς καταφέραμε να τρυπώσουμε και στο τελικό και να μάθουμε τα πάντα! Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι παίκτες που έφτασαν μέχρι το τελικό κι αναμετρήθηκαν σκληρά, ήταν οι Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης), Βασίλης Θεοδωρόπουλος και Κώστας Γκρέκας.

 Όσο για το ποιος είναι ο «τηλε-αγρότης» του ΑΝΤ1 που κατάφερε να κερδίσει τις 50.000 ευρώ κι ένα αυτοκίνητο; And the winner is… Κώστας Γκρέκας! Ναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο Κώστας Γκρέκας είναι αυτός που σήκωσε τη “κούπα”!

 Μάλιστα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τελικού, στη «Φάρμα» επέστρεψαν όλοι όσοι είχαν αποχωρήσει, ακόμα και οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει οικειοθελώς.

 Μία νίκη την οποία εμείς θα δούμε στους δέκτες μας στο τέλος του μήνα, μιας και κάπου εκεί αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετάδοση της «Φάρμας» μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου.

ΠΗΓΗ: iwoman.grTotal
8
Shares