Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

dimotikoi ypaliloi n.Trikalon Pyli

Το Νέο Δ.Σ του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων στον Δήμαρχο Πύλης  Κωνσταντίνο Μαράβα

Εθιμοτυπική επίσκεψη έκανε  το νέο  Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων στον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα στο γραφείο του στο Δημαρχείο Πύλης, την Δευτέρα 28/2/2022.

Για  μια πρώτη γνωριμία και ενημέρωση  για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι Δήμοι για την καλλίτερη ασφάλεια και συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στον χώρο εργασίας τους.

Κατά αρχήν ο κ. Μαράβας τους καλωσόρισε στον Δήμο Πύλης και τους συνεχάρη για την εκλογή τους ευχόμενος καλή επιτυχία στον συνδικαλιστικό τους έργο.

Κατόπιν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευάγγελος Κωστίκας, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αποδοχή της επίσκεψης, αναφέροντας μερικές ελλείψεις που έχει ο χώρος των εργαζομένων στον Δήμο  και πρέπει να βελτιωθούν. Ανάλογες τοποθετήσεις έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που παρευρίσκοντο  στην συνάντηση  , η  Γραμματέας κ. Φανή Χασιώτη, ο Ταμίας κ. Περικλής Βασιλείου και το μέλος κ. Αθανάσιος Τζιατζιάς.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών κ. Μάκης Παπαγεωργίου, Πολιτικής Προστασίας  Αγροτικής Ανάπτυξης  κ. Χρήστος Ζιάκας και η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Λαμπρινή Οικονόμου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article
ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην Κεντρική πλατεία Καρδίτσας - ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Σήμερα ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – αύριο ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση

ΕΛΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην κινητοποίηση σωματείων και συλλόγων την Πέμπτη 3/3/22 στις 6.30μμ στην Κεντρική Πλατεία

Next Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Επερώτηση για την λειτουργία των κλειστών παιδικών κατασκηνώσεων Κρανιάς και Κοκκινοπηλού