Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης LIVE στη Λίμνη Ν. Πλαστήρα

.

Το  Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας  συνεχίζοντας το πρόγραμμα των συναυλιών του φετινού καλοκαιριού ‘Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας 2018’ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ LIVE 

τον αγαπημένο – δημοφιλή καλλιτέχνη

ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

μαζί  του ο Θανάσης Αλευράς

στην πλαζ Πεζούλας  – Καλύβια  Πεζούλας στην  Λίμνη Ν. Πλαστήρα

ώρα  έναρξης 21:30

Η ΕΙΣΟΔΟΣ   ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 


Xatzigiannis Limni plastira


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο θα βρίσκεται  για μια  μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση  στο Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας 2018 στην μαγευτική πλαζ Πεζούλας  -Καλύβια  Πεζούλας στην  Λίμνη Ν.  Πλαστήρα του  ,  με τον  χαρισματικό και ταλαντούχο ηθοποιό  Θανάση Αλευρά σε ένα live με τραγούδια και πρόζα που αγγίζουν την καρδιά και το μυαλό!

Το πρόγραμμα  θα περιλαμβάνει τραγούδια του, που όλοι έχουμε κάποια στιγμή τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας:  « Άγγιγμα Ψυχής», «Και θα χαθώ», «Εκδρομή», « Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλή σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Μοιάζουμε»… αλλά και το πρόσφατο άλμπουμ «Έρωτας αγκάθι» αποτέλεσμα της συνεργασίας του με την στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου.

 Από το τελευταίο ήδη έχουν ξεχωρίσει και παίζονται στα ραδιόφωνα της χώρας δύο υπέροχα  τραγούδια, το «Σε ποιόν να πω το σ’ αγαπώ» ντουέτο με την σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη και το ομώνυμο  «’Έρωτας αγκάθι» και τα δύο συνθέσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τον συνοδεύουν οι αξιόλογοι μουσικοί :Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα,  ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν), Γιώργος Δούσος (πνευστά).

Το πρόγραμμα των  συναυλιών του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ολοκληρώνεται   με την Συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στο Θέατρο Κτημένης της Λίμνης Σμοκόβου του Δήμου Σοφάδων σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σοφάδων. Η συναυλία αυτή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 και ώρα 21:30μ.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Total
0
Shares