Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Μάνος Πυροβολάκης απόψε στην κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου Φεστιβάλ Λιμνών 2015 σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καρδίτσας, συνεχίζει τις προγραμματισμένες συναυλίες του φετινού Φεστιβάλ. Απόψε Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μια μοναδική μουσική παράσταση, με τον δημοφιλή τραγουδιστή Μάνο Πυροβολάκη.

Ο Μάνος Πυροβολάκης ξεχώρισε ως ένας ιδιαίτερος τραγουδοποιός και ως ο «σύγχρονος λυράρης», που κατάφερε μέσα από τις σύγχρονες pop – rock συνθέσεις του, να ενσωματώσει στοιχεία της κρητικής παράδοσης.
Με το ιδιαίτερο μουσικό του ύφος, που καταφέρνει να συνδυάζει την κρητική παράδοση με την pop μουσική, ο Μάνος Πυροβολακης έχει δώσει από τα πρώτα του κιόλας βήματα το προσωπικό του στίγμα στην δισκογραφία. Οι εμφανίσεις του με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Νίκο Ζιώγαλα, την Αναστασία Μουτσάτσου, τον Κώστα Λειβαδά, τον Στάθη Δρογώση αλλά και η συμμετοχή του στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας συνοδεύοντας την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο «Τι λείπει», τον έχουν καταξιώσει σαν έναν από τους πιο ταλαντούχους και ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς!

Στις εμφανίσεις του μαζί με την μπάντα του, παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, απρόσμενες διασκευές, κοντυλιές και μαντινάδες με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο! Το μοναδικό ηχόχρωμα της κρητικής λύρας συνδυάζεται πότε με τον ήχο μίας ηλεκτρικής pop – rock μπάντας και πότε με μία πιο ακουστική διάθεση δίνοντας έτσι ένα ιδιαίτερο μεσογειακό ήχο.
Μαζί του οι μουσικοί: Γιάννης Μολυμπάκης (λαούτο), Παναγιώτης Κατσικιώτης (ντραμς – κρουστά), Δημήτρης Φροσύνης (μπάσο), Χρήστος Ηλιόπουλος (κιθάρα).

pirovolakis_manos_1




Total
0
Shares
Previous Article

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι εκδηλώσεις του Καλοκαιριού 2015 στην Πύλη

Next Article

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πενθήμερο εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατσουνιάς