Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Κώστας Τσιάρας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM

ρδίτσα“Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα από Τσίπρα και Καμμένο – Εξεταστική Επιτροπή για να έρθει όλη η αλήθεια στο φως”

Την πρόταση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, η οποία θα διερευνήσει την αλήθεια σχετικά με τις συνομιλίες του Υπουργού Άμυνας κ. Καμμένου με έναν καταδικασμένο για υπόθεση ναρκωτικών, επανέλαβε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Τσιάρας.

«Η κυβέρνηση ήρθε στην εξουσία με τη ρομφαία της κάθαρσης. Και παρά το γεγονός ότι εμείς υπερψηφίσαμε όλες τις Εξεταστικές που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας απέρριψε την πρόταση της ΝΔ για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για όλα όσα οδήγησαν στα capital controls και την οικονομική ασφυξία του α’ εξαμήνου του 2015. Σήμερα που έχει ανακύψει εξίσου σοβαρό θέμα με έναν υπουργό να συνομιλεί επί 12 φορές με έναν καταδικασμένο για υπόθεση ναρκωτικών, εμείς ζητάμε να έρθουν όλα στο φως. Ο κ. Τσίπρας και οι Βουλευτές της πλειοψηφίας δεν έχουν το περιθώριο να αρνηθούν τη σύσταση μια τέτοιας Εξεταστικής Επιτροπής», σημείωσε ο γαλάζιος Γραμματέας.

Απαντώντας στις δημοσιογραφικές ερωτήσεις του Ανδρέα Παπαδόπουλου και του Θανάση Φουσκίδη ο κ. Τσιάρας σημείωσε, ότι «η συγκυβέρνηση θα πρέπει επιτέλους να δώσει σοβαρές, υπεύθυνες και ειλικρινείς απαντήσεις για ένα θεσμικό ζήτημα που αφορά τη Δημοκρατία μας.

«Όσες φορές και αν προκλήθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και όσες φορές και αν προκλήθηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν δόθηκε καμία απολύτως απάντηση σε κανένα απολύτως ερώτημα. Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ https://vimeo.com/224334698




Total
0
Shares
Previous Article

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δράσεων του Λαογρ. Αρχ. και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς

Next Article

Νέος εξοπλισμός για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…