Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Κώστας Τσιάρας στη Βοστώνη για τις Ομογενειακές Εκδηλώσεις

Κώστας Τσιάρας

Ο Κώστας Τσιάρας στη Βοστώνη για τις Ομογενειακές Εκδηλώσεις

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί  στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, την Κυριακή 1η  Μαΐου.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης έχει οριστεί από τις οργανώσεις των ελληνικών κοινοτήτων ως επικεφαλής των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, η ελληνική αντιπροσωπεία θα παρακολουθήσει τη δοξολογία που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη των Ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης και θα ακολουθήσει η παρέλαση με τη συμμετοχή των ομογενειακών οργανώσεων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κατά την επίσκεψή του στη Βοστώνη, ο κ. Τσιάρας θα επισκεφτεί το ιστορικό ιστιοφόρο USS Constitution, το οποίο περισυνέλεξε ορφανά από τη σφαγή των Ψαρών και στο οποίο στρατολογήθηκε ο George Sirian (Σαρηγιάννης), ο νεότερος και μακροβιότερος υπαξιωματικός του Αμερικανικού Ναυτικού.

Μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων, ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων της Βοστώνης, καθώς και με πολιτικούς παράγοντες του Κογκρέσου, που συνδέονται με τις ελληνικές κοινότητες των ΗΠΑ.

Τέλος, θα συναντηθεί με τον Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Suffolk και το Προεδρείο Ελλήνων Δικηγόρων Νέας Αγγλίας.

Τον κ. Τσιάρα, ως επικεφαλής της ελληνικής αποστολής στη Βοστώνη, θα συνοδεύει, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Κούβελας.




Total
0
Shares
Previous Article
grafeio Agorastos

Το δρόμο από Μητρόπολη προς Τσαρδάκι βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…