Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Κώστας Μακεδόνας στο θέατρο Κτιμένης της Λίμνης Σμοκόβου

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

.

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 στο Θέατρο Κτιμένης της Λίμνης Σμοκόβου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σοφάδων ολοκληρώνει  το πρόγραμμα των συναυλιών του φετινού Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας και ετοιμάζεται να υποδεχτεί μία από τις  σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού ,τον Κώστα Μακεδόνα.

ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

Μαζί του η Γιάννα Φαφαλιού

Ώρα Έναρξης  21:30μ.μ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

afisa Makedonas ktimeni


Ο αγαπημένος και πολύ σημαντικός τραγουδιστής ,Κώστας Μακεδόνας   αυτό το καλοκαίρι, θα μας χαρίσει  μια βραδιά στην  ονειρεμένη  Λίμνη Σμοκόβου  που θα μείνει  για πολύ καιρό μέσα μας.

Με τις  διαχρονικές επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία , θα μας παρασύρει σε δυνατές μουσικές στιγμές που περιέχουν από το κλασικό πια «Κόκκινα γυαλιά», το «Ποδήλατο», τη «Λίζα» ,το «Μόνο μια φορά» και τα «Μαργαριτάρια» μέχρι τα λαϊκά του τραγούδια που μεταδίδουν το κέφι και τη χαρά και που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε τραγούδια όπως το «Στον Λευκό τον Πύργο», το «Έπεσε Έρωτας» ή τα κλασικά «Αχ αυτός ο άτιμος», «Ο πιο καλός ο μαθητής» και τόσα άλλα υπέροχα και αγαπημένα.

Από το πρόγραμμα του Κώστα Μακεδόνα δεν λείπουν και τα τραγούδια-σταθμός της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

Παράλληλα ο Κώστας Μακεδόνας έχει την χαρά αυτό το καλοκαίρι να μας παρουσιάσει το καινούργιο του τραγούδι «Τα πλοία της γραμμής» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική του πρωτοεμφανιζόμενου Κύπριου συνθέτη Νικόλα Μαυρέση , που έχει ήδη αγαπηθεί από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και το κοινό!

Στο πλάι του Κώστα, μία από τις φωνές που ξεχώρισαν στο “Rising Star” και αγαπήθηκαν από το κοινό, η Γιάννα Φαφαλιού που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τη Heaven Music το νέο της single με τίτλο “Θάλασσά μουσε μουσική της Σοφίας Βόσσου και στίχους της Sunny Μπαλτζή.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Θάνος Θανάσης: Περιουσιολόγιο

Next Article

Κώστας Τσιάρας: Ο πρωθυπουργός παίζει «κρυφτό» με την μείωση των συντάξεων για να κερδίσει πολιτικό χρόνο