Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Κώστας Κατσουράνης στις εγκαταστάσεις του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Θεόνη!

Στις εγκαταστάσεις του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη στη Βατσουνιά Καρδίτσας βρέθηκε την προηγούμενη Πέμπτη ο πρώην άσος των γηπέδων και Πρόεδρος της ιστορικής Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης, με αφορμή τη στήριξη του νερού προς τον ομάδα της Αχαΐας.

Ο Κώστας Κατσουράνης ευχαρίστησε τη Διοίκηση της εταιρίας για την άψογη έως τώρα συνεργασία, ξεναγήθηκε στο εργοστάσιο του νερού Θεόνη, ενώ με πολύ χαλαρή διάθεση παρακολούθησε κάποιες από τις καθημερινές διαδικασίες παραγωγής και συνομίλησε με το προσωπικό της εταιρίας.

Το νερό Θεόνη είναι υπερήφανος χορηγός της Παναχαϊκής για την αγωνιστική περίοδο 2016/17 και φιλοδοξεί μέσα από αυτή τη συνεργασία να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της ομάδας για δυναμική παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και την διάδοση του αθλητικού πνεύματος στην Ελλάδα γενικότερα.

Theoni Kostas Katsouranis

Theoni

Theoni Panaxaiki 1


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Ετήσια χοροεσπερίδα της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε) Καρδίτσας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Next Article

Σε σύσκεψη του Υπουργείου Παιδείας συμετείχε η Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου

Related Posts