Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

 Ο Κωνσταντίνος Τσιούμας – (Πατεράκος)… μας άφησε χρόνους.

Tsoumas Paterakos

 Τον χαιρετήσαμε την Δευτέρα 16/9/19 το απόγεμα και τώρα ξεκουράζετε στο κοιμητήριο της Γελάνθης…  Η γιαγιά Γλυκερία Τσιούμα – Καλαμπόκα ήταν (και θα είναι) η αγαπημένη σύζυγος του.

Ο “Πατεράκος” είχε (και θα έχει) τρία παιδιά (Βασιλική, Αγορίτσα, Χρήστος)… έξι εγγόνια (Κώστας, Γλυκερία, Ειρήνη, Κώστας, Γλυκερία, Μαριάτζελα) …και δύο δισέγγονα (Λυδία, Ίριδα) Φυσικά έχει νύφη (την Κωνσταντίνα) και γαμπρούς (τους Θωμάς, Παναγιώτης) …αλλά και “εν δύναμή” Νύφες και Γαμπρούς από τα εγγόνια του. … Ο “Πατεράκος” δεν μας άφησε ποτέ χωρίς κρέας και τυρί… από την παραγωγή του! …ούτε τα παιδιά του και τα εγγόνια του άφησε δίχως περιουσία… Προκομμένος, λιγομίλητος, συνετός και εργατικός άνθρωπος, ο παππούς – Κώστας Τσιούμας (μια ζωή αγρότης) κατάφερε με τη δουλειά του, πολλά για την οικογένειά του!!!. … Θα μας είσαι ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ, παππού Πατεράκο! Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για εμάς, τα εγγόνια και τα δισέγγονα σου… Ας είναι ελαφρύ, το χώμα (της αγαπημένης σου Γελάνθης) που σε αγκαλιάζει.

Να είσαι σίγουρος, πως η μάνα Γη θα σε αγαπήσει – όπως την αγάπησες – και την δούλεψες – και εσύ, τόσα χρόνια. Ας βρεις τους προγόνους σου – εκεί που θα πας – και ας μας κρατήσεις στην μνήμη σου, για πάντα. Μη μας ξεχάσεις… όπως δεν θα σε ξεχάσουμε και εμείς!

 Ο Κωνσταντίνος Τσιούμας – (Πατεράκος)… μας άφησε χρόνους.Καλό σου ταξίδι και καλή αντάμωση (στην ώρα μας) να έχουμε!




Total
0
Shares
Previous Article
kotsos vouli

Γ. Κωτσός: Άμεση απεμπλοκή της λειτουργίας του Βρεφονηπιακού Σταθμού ΟΑΕΔ στη συνοικία Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας

Next Article
xromatizontas slide

Χρωματίζοντας δρόμους στα Τρίκαλα

Related Posts

Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…
E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…