Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

O Καρδιτσιώτης φυσικοθεραπευτής συνεχίζει στο ιατρικό τιμ της ομάδας

 

Για τέταρτη σεζόν και ο Δημήτρης Κατσιούλας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Κατσιούλα. Ο Δημήτρης, είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας και θα έχει την ευθύνη φροντίδας των παικτών στο γήπεδο, τόσο στη διάρκεια των προπονήσεων, όσο και στους αγώνες. Για τέταρτη συνεχή σεζόν, ο Δημήτρης Κατσιούλας θα είναι μέλος του ιατρικού τιμ του Α.Σ.Κ. προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα. Μετά το τεχνικό τιμ που έχει ήδη ολοκληρωθεί, τόσο το ιατρικό τιμ όσο και η οργάνωση της ομάδας μπαίνουν στην τελική ευθεία, με στόχο να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας στις 20 Αυγούστου.

Ευχόμαστε στο Δημήτρη υγεία και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας

Συνεχίζονται μέχρι τις 20 Αυγούστου, οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας Gold για όσους κατόχους επιθυμούν να παραμείνουν στο πλευρό του Α.Σ.Κ., στηρίζοντας την ομάδα και απολαμβάνοντας θέαμα υψηλού επιπέδου.

Οι κάρτες διαρκείας, διατίθενται αποκλειστικά από τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε. Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή θέλουν να ενημερώσουν για την ανανέωση της GOLD κάρτας τους, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στη σελίδα του Α.Σ.Κ. στο facebook (@askarditsasbasket), στην ηλεκτρονική αλληλογραφία (askarditsas@gmail.com) ή να επισκεφθούν τα νέα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο, καθημερινά 7-9 το απόγευμα και 11-1 κάθε Σάββατο πρωί, ή τις παραπάνω ώρες να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 24410 75507.

Στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Σμύρνης 2, θα γίνεται κανονικά και η διάθεση των καρτών διαρκείας Silver και Junior.




Total
0
Shares
Previous Article

Καταβολή Έκτακτης Οικονομικής Ενίσχυσης σε Πυρόπληκτους Συνταξιούχους

Next Article

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση το "4ο Αντάμωμα Βατσουνιωτών"