Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας καταδικάζει απερίφραστα τους εικονικούς εμβολιασμούς που προέκυψαν στο ΚΥ Παλαμά

Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας

Αναφορικά με τους εικονικούς εμβολιασμούς που προέκυψαν στο ΚΥ Παλαμά ο Ι.Σ. Καρδίτσας καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός και συγχρόνως ζητά την επιτάχυνση των διαδικασιών και την πλήρη εξιχνίαση.

Μόλις γνωστοποιήθηκε το γεγονός, υπήρξε άμεση επικοινωνία του προέδρου του ΙΣΚ με τον διευθυντή και το ιατρικό προσωπικό του ΚΥ Παλαμά. Οι συνάδελφοι ιατροί μας δήλωσαν έκπληκτοι και είχαν πλήρη άγνοια για το συμβάν και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο εξέφρασαν την αντίθεση τους σε τέτοιου είδους πρακτικές. Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι συνάδελφοι ιατροί υπερέβησαν εαυτό, έτσι ώστε να κατορθώσουν να εμβολιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.

Το ΚΥ Παλαμά αποτελεί πρότυπο κέντρο υγείας που κατάφερε να εμβολιάσει 40000 άτομα επιτυγχάνοντας τους 400 εμβολιασμούς την ημέρα.

Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας αποτελεί ύψιστης σημασίας στόχο για τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας και τέτοιου είδους συμβάντα είναι καταδικαστέα. Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου  που στελεχώνουν  το ΚΥ Παλαμά δηλώνουν την αντίθεση τους σε τέτοιου είδους γεγονότα και βρίσκονται στην διάθεση των ανθρώπων εκείνων που θα οριστούν από το Υπουργείο Υγείας και την 5η ΥΠΕ για την πραγματοποίηση της ΕΔΕ.

Πάγια θέση του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, είναι καμία ανοχή και αυστηροποίηση των μέτρων για τέτοιου είδους πράξεις και περιστατικά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ                             ΣΙΜΟΣ ΘΩΜΑΣTotal
1
Shares
Previous Article
elliniki astynomia mixani logo

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία (05.09.2021)

Next Article
garagounides Trikala

Ουσιαστικές ανακοινώσεις στο πρώτο συνέδριο της Ένωσης Καραγκούνηδων Ν. ΤρικάλωνTotal
1
Share