Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Iain C Watt νέος Εμπορικός Διευθυντής της ΘΕΟΝΗ ΑΕ

Ο Iain C Watt νέος Εμπορικός Διευθυντής της ΘΕΟΝΗ ΑΕ

Ο Iain C Watt νέος Εμπορικός Διευθυντής της ΘΕΟΝΗ ΑΕ

Οκτώβριος 2021 Η ΘΕΟΝΗ ΑΕ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ένταξη του Iain C Watt στη Διοικητική της ομάδα, στη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της εταιρίας. Αξίζει να σημειωθεί πως για περισσότερα από 20 χρόνια, ο Iain C Watt υπήρξε Σύμβουλος Στρατηγικής σε διεθνές επίπεδο ειδικευόμενος, μεταξύ άλλων τομέων, στην εταιρική και λειτουργική αναδιάρθρωση. Η μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία και οι ιδέες του αναμένεται να συμβάλλουν καταλυτικά στην ήδη επιτυχημένη πορεία του ΘΕΟΝΗ προς την κορυφή, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

O ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του στην Deloitte με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο πρωτού αναλάβει στρατηγικά καθήκοντα σε μεγάλους πολυεθνικούς κολοσσούς, όπως οι BP, Diageo, Philip Morris και η AXA Insurance, στους τομείς Corporate Planning, Marketing, Sales Development και Περιφερειακής Γενικής Διοίκησης. Συγκεκριμένα, διέπρεψε ως Marketing Director της AXA Insurance του Ηνωμένου Βασιλείου και ως μέλος της Εκτελεστικής της Επιτροπής, η οποία αναδιάρθρωσε επιτυχώς γενικότερα τον κλάδο της Ασφάλισης.

Iain C Watt 1

Στο πλαίσιο της μακρόχρονης καριέρας του, έχει εργασθεί και στην Ελλάδα, με μεγαλύτερες προκλήσεις αυτές της αναδιάρθρωσης της στρατηγικής διανομής και χαρτοφυλακίου της εταιρίας Diageo, καθώς και τη βελτίωση της απόδοσης της Philip Morris International, ενισχύοντας την ηγετική της θέση στην αγορά. Οι πιο πρόσφατες συνεργασίες του με ελληνικές εταιρίες εστιάζουν στην πλήρη αναδιαμόρφωση μεγάλων brands και την επανατοποθέτησή τους στην αγορά. Η μεγαλύτερη εμπειρία του Iain, ωστόσο, αφορά στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της απόδοσης brands που ανήκουν στον κλάδο Fast Moving Consumer Goods, ιδιαίτερα αλκοολούχων ποτών και εμφιαλωμένων νερών.

Ο ίδιος και η οικογένειά του διέμεναν για αρκετά χρόνια στη χώρα μας, όντας απόλυτα εξοικειωμένοι, ενώ τα τρία παιδιά τους παρακολούθησαν μαθήματα σε ελληνικό σχολείο, με το νεότερο μέλος της οικογένειας να γεννιέται στην Αθήνα. Ως Σκωτσέζος και φιλέλληνας, ο  Iain C Watt δηλώνει διατεθειμένος να παραμείνει στην Ελλάδα.

Instagram: @theoninaturalmineralwater ΙΙ Facebook: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ




Total
0
Shares
Previous Article
rapid_tests: Το πρόγραμμα στη Θεσσαλία

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Παρασκευή 8/10

Next Article
Προειδοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ.

Προειδοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ. – «Μαϊμού» τεχνικοί υπολογιστών με το πρόσχημα της παροχής τεχνικής υποστήριξης «μπαίνουν» στον υπολογιστή μας