Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο γάμος της Συμπροέδρου του Πράσινου κινήματος Ρίας Ακρίβου

ria akrivou

Η πρώτη μέρα της καινούριας τους ζωής ήταν η χθεσινή, Σάββατο 24 Απριλίου 2021, για την Συμπρόεδρο του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου και το στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργο Ηλιάδη, καθώς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Η λιτή τελετή λόγω της γνωστής κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, από τον δήμαρχο της πόλης, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Μάρτυρες – κουμπάρες στο γάμο ήταν η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. και επιστήθια φίλη του γαμπρού Φώφη Γεννηματά και η Κατερίνα Τσίκου, σύζυγος του συνεταίρου του Γιώργου Ηλιάδη στις επιχειρήσεις, Νότη Αθανασίου.

Ήταν σίγουρα μία συγκινητική στιγμή για τον πατέρα της νύφης, κ. Αθανάσιο Ακρίβο, Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας, επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλία Πράσινη περιφέρεια» ο οποίος μαζί με την κομψή σύζυγό του καμάρωναν για το γάμο της κόρης τους.

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε οι νεαροί σύζυγοι να έχουν μία ευτυχισμένη ζωή και οι …διαφωνίες τους να είναι μόνο για τα πολιτικά θέματα και ακόμα καλύτερα να έχουν την ευκαιρία να τις εκφράζουν εντός του κοινοβουλίου.




Total
0
Shares
Previous Article
wrc croatia rally

WRC: Νικητής ο Οζιέ στο Ράλι Κροατίας

Next Article
maravas kostas

Μήνυμα του Δημάρχου Πύλης για το Πάσχα

Related Posts

dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…
epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…