Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Γ. Σ. ΓΟΜΦΩΝ μόνος στην κορυφή να ατενίζει …τη θέα!

gs gomfoi ampelonas2
Τα βουβάλια του Μάκη Αλεξίου έπαιξαν: Για τη νίκη,για το αήττητο και την παραμονή στην κορυφή  το  Σάββατο  21/12 έναντι του Γ.Σ.Αμπελώνα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ β’όμιλος.
Και τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!
Μόνοι στην κορυφή να ατενίζουν τη Θέα!
Και τι δεν είδαμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου Σαββατιάτικα!

Πάσες, σταυρωτές, φονικά σουτ από το ζωγραφιστό, τον Αμπελώνα να κυνηγά ανηλεώς στο σκορ τα  βουβάλια-επρόκειτο για ντέρμπι, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο-και ένα εντυπωσιακότατο κάρφωμα από τον Ψύρρα Θοδωρή στον αιφνιδιασμό πού ξεσήκωσε τους θεατές και σείστηκαν οι κερκίδες.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως η διοίκηση του Συλλόγου στέλνει θερμότατες ευχαριστίες στους φιλάθλους που με την προσέλευση τους γεμίζουν ασφυκτικά κάθε φορά το Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου στηρίζοντας το μπασκετικό σύνολο του Μάκη Αλεξίου.

Νίκη λοιπόν με σκορ 61-58 που πέτυχαν οι:
Γόμφοι: Καγιαμανίδης 8, Ζαχόπουλος 2, Τσίγκας 2, Ντούρβας 7 (1), Οικονόμου 5, Δουβλαντώνης 3(1), Τζιάννης 8, Ψύρρας θ 2, Ψύρρας Δ 17(3), Στρακάτσαλος 11(3), Κουρέπης 10
NEXT STEP για τους Γόμφους;;;;;; ο ημιτελικός με  Γ.Σ Σοφάδων το επόμενο Σάββατο 28/12 στις 16.00 στον οποίο αν περάσουν θα πάνε την επόμενη μέρα στον τελικό στις 18.00 παρουσία πλήθους φιλάθλων και με τοπ καλεσμένο τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Βασιλακόπουλο.
Πριν την έναρξη του final four  θα προηγηθεί αγώνας μεταξύ της Εθνικής εφήβων και μικτής με ομάδα της Καρδίτσας.
Εμείς ένα θα πούμε μόνο!
GO βουβάλια..GOOOOOOOO!!!!

Ιωάννα Κρίκου

 

gs gomfoi ampelonas

gs gomfoi ampelonas3




Total
0
Shares
Previous Article
afisa tournoua 1

6ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Βόλεϊ στο Μουζάκι 22/12/2019

Next Article
tsiakos

Χριστουγεννιάτικες ευχές του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου