Ο Ευθύμιος Γκαραβέλας, η Διονυσία (Τουλαντά) Πιπέρη και ο Κωνσταντίνος Ρέππας υποψήφιοι με Φάνη Στάθη και «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου

Share

Ο Ευθύμιος Γκαραβέλας, η Διονυσία (Τουλαντά) Πιπέρη και ο Κωνσταντίνος Ρέππας υποψήφιοι με Φάνη Στάθη και «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου

 Συνδημότισσες και συνδημότες

Παρουσιάζουμε σήμερα ακόμη τρεις υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη.

Στην παρούσα δημοτική θητεία, η Διοίκησή μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει έκτακτες, πολύ δύσκολες καταστάσεις που δημιούργησαν απανωτές, πρωτόγνωρες κρίσεις (πανδημία, «Ιανός», ενεργειακό ζήτημα, ακρίβεια). Τα καταφέραμε περίφημα κι’ αυτό είναι τεράστια επιτυχία για το Συνδυασμό.

Οι δημότες ωστόσο έχουν πάντα υψηλές προσδοκίες από τους διοικούντες και ευθύνη όλων μας είναι να τις επιβεβαιώνουμε συνεχώς.

Αυτό θα κάνουμε και στην επόμενη πενταετία, ξανά ως Δημοτική αρχή με τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών.

Ο Δήμος Μουζακίου έχει πολλές προοπτικές για μια φωτεινή «Νέα Πορεία» προς το Αύριο. Αποδεδειγμένα μπορούμε και θα κάνουμε πράξη το άλμα ανάπτυξης στο μέλλον.

Κατά αλφαβητική σειρά, οι τρεις νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νέας Πορείας» είναι:

Γκαραβέλας Ευθύμιος του Θεοφάνη, επαγγελματίας ξυλουργός από την Τοπική Κοινότητα Οξυάς. Τη χρονική περίοδο 2003 – 2011 διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου, ενώ, είχε θέσει υποψηφιότητα για εκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Πιπέρη (Τουλαντά) Διονυσία του Ιωάννη, καθηγήτρια Αγγλικών από το Παλαιοχώρι. Σπούδασε στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, ενώ ομιλεί και την Ολλανδική γλώσσα. Εδώ και πολλά χρόνια κατοικεί μόνιμα στο Παλαιοχώρι. Συμμετέχει πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ρέππας Κωνσταντίνος του Αναστασίου, Αστυνομικός από το Ριζοβούνι. Είναι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσας. Επί σειρά ετών διετέλεσε Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Π.Α.Ο. Θύελλα Ριζοβουνίου. Συμμετέχει πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δείτε επίσης