Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στο Παυσίλυπο

Ανανέωση προσώπων και ιδεών για αξιοπρέπεια και ευημερία του λαού μας

Σήμερα Παρασκευή 3/11/2017 στις 18:00, στο Δημοτικό αναψυκτήριο Παυσιλύπου, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης, θα μιλήσει σε φίλους της παράταξης και θα δώσει το λόγο στο κοινό για μια γόνιμη και δημιουργική συζήτηση. Στόχος του είναι να ενώσει τη παράταξη και να αφήσει πίσω του, τα βαρίδια του παρελθόντος, που πλήγωσαν τη χώρα και απομάκρυναν τους νέους τόσο από τα κοινά όσο και από την ίδια την Ελλάδα.
Υπόσχεται και το αποδεικνύει η έως τώρα διαδρομή του, ότι θα συγκρουστεί με όλα τα κατεστημένα που μας οδήγησαν στην οπισθοδρόμηση και χρεοκόπησαν τη πατρίδα.

Ο ίδιος δηλώνει ότι, «η ανανέωση προσώπων και ιδεών συνιστά αναγεννητική διαδικασία. Διαφορετικά ελλοχεύει ο κίνδυνος της αποτελμάτωσης και της στασιμότητας. Ο ελληνικός λαός χρειάζεται αξιοπρέπεια και ευημερία. Κυρίως όμως χρειάζεται να θυμηθεί ότι το όνειρο μπορεί να σβήσει από τον ορίζοντα μας, την παρακμή και τη μιζέρια. Όλα μπορούν να ανατραπούν, τίποτα δεν είναι μάταιο και προαποφασισμένο. Πιστεύω ότι οι ιδέες της σοσιαλδημοκρατίας μπορούν να παίξουν κυρίαρχο ρόλο για προοδευτικές αλλαγές σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Η αλλαγή δεν θα έρθει αν περιμένουμε κάποιους άλλους να τη φέρουν».

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στο Παυσίλυπο




Total
0
Shares
Previous Article

Ο ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας για την μετεστέγαση του Εσπερινού Γυμνασίου-Λ.Τ. Καρδίτσας

Next Article

ΝΟ.Δ.Ε Καρδίτσας: Εκδήλωση με ομιλήτρια την κ. Άννα -Μισέλ Ασημακοπούλου

Related Posts