Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Ο Εντσάμ έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, δεν θα σταθεί εμπόδιο η Σέλτικ»

aek
Η Σέλτικ δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ολιβιέ Εντσάμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της σκωτσέζικης εφημερίδας «The Scottish Sun».

Η ΑΕΚ δουλεύει εδώ και καιρό την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με την αποκάλυψη του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο συμφώνησε με τη Σέλτικ να αποχωρήσει ως ελεύθερος για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο Εντσάμ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση, αλλά η ΑΕΚ έριξε τους τόνους λέγοντας πως δεν υπάρχει ακόμα καμία συμφωνία.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της σκωτσέζικης εφημερίδας «The Scottish Sun», ο 25χρονος Γάλλος μέσος προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» μιας και η Σέλτικ προκειμένου να γλιτώσει το συμβόλαιο του δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

«Ο Ολιβιέ Εντσάμ είναι έτοιμος να αφήσει τη Σέλτικ με μόνιμη μεταγραφή, με την εφημερίδα The Scottish Sun να αναφέρει ότι έχει έρθει σε συμφωνία 1 εκατομμυρίου £ ανά έτος αλλού.

Ο 25χρονος παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο αλλά δυστυχώς δεν βρήκε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στην Μαρσέιγ. Τα θετικά νέα για τους οπαδούς της Σέλτικ είναι ότι μια νέα μεταγραφή του Εντσάμ είναι πολύ κοντά.

Ο Εντσάμ έχει συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με την ΑΕΚ. Ο παίκτης θα μπορούσε να αποχωρήσει ως ελεύθερος αν η Σέλτικ δεν ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του. Η απομάκρυνσή του από την ομάδα θα ήταν ευεργετική για τα οικονομικά του συλλόγου, καθώς θα ξεφορτωθεί ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Δεν είναι ιδανική κατάσταση αλλά η Σέλτικ πρέπει να κάνει ότι μπορεί ώστε ο Εντσάμ να παραχωρηθεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.




Total
0
Shares
Previous Article
bolt1

Επικό σκηνικό με κάμεραμαν σε αγώνα 100μ. - Έπαθε... Μπολτ και τους πέρασε όλους (video+photos)

Next Article
pao

Παναθηναϊκός: Ο Μπατάλια και η Αλαβές