Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας για την Εργατική Πρωτομαγιά

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, χαιρετίζει και τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ημέρα ιστορικής μνήμης και τιμής, ημέρα που προάγει το μήνυμα της ενότητας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας.

Τα διδάγματα της ηρωικής Πρωτομαγιάς παραμένουν επίκαιρα και ζωντανά. Αποτελούν φλόγα για κάθε άνθρωπο σε όλον τον κόσμο, λίπασμα για τους μεγάλους αγώνες που έρχονται.

Μπλοκάρουμε τις ΜΑΥΡΕΣ ΛΙΣΤΕΣ των πλειστηριασμών, τις απειλές για κοψίματα ρεύματος και φυσικού αερίου στο σπίτι και στην επιχείρηση. Ορθώνουμε εμπόδια στην πράξη

Απαιτούμε την κατάργηση των άδικων φόρων και των χαρατσιών που εξανεμίζουν το εισόδημά μας, τη διαγραφή χρεών σε εφορία και τράπεζες.

Διεκδικούμε ουσιαστικά μέτρα προστασίας ενάντια στην ακρίβεια στις πρώτες ύλες, στα νοίκια και στα καύσιμα.

Διεκδικούμε άμεσα μέτρα προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Σύγχρονες και δωρεάν υποδομές και υπηρεσίες υγείας, εκπαίδευσης, μεταφοράς, αντιπυρικής-αντιπλημμυρικής-αντισεισμικής προστασίας, με ευθύνη του κράτους.

Συσπειρωμένοι στα σωματεία μας και τους συλλόγους, ενωμένοι, μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί, να ορθώσουμε εμπόδια, να αποσπάσουμε κατακτήσεις.

Σε αυτόν την αγώνα δεν είμαστε μόνοι μας. Ενώνοντας τη φωνή μας  με τους μισθωτούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τη μικρομεσαία αγροτιά μπορούμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, να ανταπεξέλθουμε στο αίσθημα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που επικρατεί, για να δημιουργήσουμε συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης, εργασιακή ειρήνη και κοινωνική ευημερία στην οικονομία του μέλλοντος μας.

Καλούμε όλους τους Εμπόρους να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση την Δευτέρα 01/05/2023 και ώρα 11:00πμ  στην Κεντρική Πλατεία.

Εκ της Διευθύνσεως του Συλλόγου




Total
0
Shares
Previous Article
Οδοιπορικό του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας στο Βελιγράδι

Οδοιπορικό του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας στο Βελιγράδι

Next Article
Δωρεάν Μαστογραφικός Έλεγχος στο Δήμο Σοφάδων

Δωρεάν Μαστογραφικός Έλεγχος στο Δήμο Σοφάδων

Related Posts