Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Ελληνισμός τιμά την Υπεραγία Θεοτόκο – Ευχές από τη βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα

Asimina Skondra 656

Ο Ελληνισμός τιμά την Υπεραγία Θεοτόκο – Ευχές από τη βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα

Δεκαπενταύγουστος.  Λαμπρή γιορτή για το Χριστιανισμό, που στρέφει τα μάτια Στην Υπεραγία Θεοτόκο,  όχι για να θρηνήσει τον θάνατό Της, αλλά για να γευθεί τη χαρά του δοξασμού της Κοίμησής  της.

Οικουμενική μητέρα και ακοίμητη  πρέσβειρα του ανθρωπίνου  γένους η Θεοτόκος.  Στο πρόσωπό Της  συγκεντρώνονται  εδώ και αιώνες οι αξίες και τα ιδανικά αυτού του τόπου. Οι αξίες και τα ιδανικά της Ορθοδοξίας και του ελληνισμού που κράτησαν όρθιο το γένος.
Ο φετινός  εορτασμός της σεπτής  Κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεώς Της, είναι  διαφορετικός. Ζούμε  πλέον σε μια νέα πραγματικότητα και βιώνουμε καταστάσεις κρίσιμες και επικίνδυνες. Από  τη μια η πανδημία του «αόρατου εχθρού», που ανέτρεψε  την καθημερινότητά μας και θεμελιώδη δεδομένα,  από την άλλη οι πυρκαγιές και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που «δοκιμάζουν» τη χώρα μας.

Στις δοκιμασίες  αυτές, η Παναγία Μητέρα, είναι βέβαιο  ότι βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας.  Στο πλευρό  εκείνων που εργάζονται στην πρώτη γραμμή και κάθε μέρα, με αυταπάρνηση,  δίνουν το δικό τους αγώνα για να προφυλάξουν την υγεία μας.

Στο πλευρό εκείνων που διακινδυνεύοντας μάχονται για να σώσουν ανθρώπους, περιουσίες και περιβάλλον. Τους είμαστε ευγνώμονες.

Στο πλευρό  της κυβέρνησης, που με ισχυρή θέληση, υπευθυνότητα και ψυχραιμία, χειρίζεται και αντιμετωπίζει με επιτυχία ένα ένα τα ζητήματα, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και ασφάλεια στις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Ενωμένοι  οι Έλληνες, αναδεικνύοντας  στο μέγιστο την ατομική μας ευθύνη και με οδηγό την αποτελεσματική ηγεσία της χώρας μας συνεχίζουμε  με θάρρος, κουράγιο και αισιοδοξία την πορεία της ζωής μας.

 Η Μητέρα του Κυρίου μας και Μητέρα  όλων μας, θα μας σκέπει  με την ακαταίσχυντη αγάπη και την αμετάθετη ελπίδα Της.

Ενώνουμε τις  προσευχές μας στη  Μεγαλόχαρη, να φτερώσει την πίστη μας, να αντικαταστήσει τη θλίψη με τη χαρά, να σκεπάσει με στοργή και αγάπη τους νέους μας.

Όπως μέχρι  σήμερα στάθηκε η «Υπέρμαχος  Στρατηγός» για το γένος μας, έτσι να ηγηθεί και τώρα στην όποια δυσκολία μας.

Εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  σε όλους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  σε όσες και όσους  γιορτάζουν.




Total
0
Shares
Previous Article
Νέα Αγχίαλος: Αλλοδαπός επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από τη χώρα και συνελήφθη

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, μέσω του αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου 

Next Article
narkotika Larisa

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών  

Related Posts

Χρ. Τριαντόπουλος: Θεσμοθετήθηκε η ρύθμιση για το αγροτικό ρεύμα στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες - Χρ. Τριαντόπουλος: Με την τροπολογία ανοίγει ο δρόμος για τις ενισχύσεις των πλημμυροπαθών αγροτών της Θεσσαλίας από τον ΕΛΓΑ - Χρ. Τριαντόπουλος στη Βουλή: Εργαζόμαστε όλοι εντατικά για να φτάσει η πρώτη αρωγή σε όσους πραγματική την δικαιούνται
Διαβάστε περισσότερα

Χρ. Τριαντόπουλος: Με ετήσιο ορίζοντα η αναστολή των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων για τους πληγέντες από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2023

Χρ. Τριαντόπουλος: Με ετήσιο ορίζοντα η αναστολή των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων για τους πληγέντες από τις πλημμύρες…