Ο Διονύσης Μίχος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και Φάνη Στάθη στο Δήμο Μουζακίου.

IMG 0180

Ο Διονύσης Μίχος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και Φάνη Στάθη στο Δήμο Μουζακίου.

Συνδημότισσες και συνδημότες

Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Μίχου Διονύσιου του Παναγιώτη από τη Δρακότρυπα, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», για τη διεκδίκηση της εκλογής του στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ.Μουζακίου.

Είναι αστυνομικός στην Άμεση Δράση, στέλεχος της Ομάδας ΔΙΑΣ Β.Α. Αττικής. Κατά το παρελθόν εργάστηκε για χρόνια σε καταστήματα  τροφίμων στο Μουζάκι επιδεικνύοντας ιδιαίτερο επαγγελματισμό και ευσυνειδησία. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές με την επιθυμία να προσφέρει από κάθε μετερίζι, όλες τις δυνάμεις του για την ανάπτυξη του Δήμου μας

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

Κοινό γνώρισμα όλων των στελεχών του Συνδυασμού μας είναι η ισχυρή θέληση για προσφορά στον τόπο. Το συγκεκριμένο κριτήριο άλλωστε είναι από τα πιο βασικά της σύστασής του, που συνδυάζεται με την εντιμότητα και την ετοιμότητα ανάληψης αποτελεσματικής δράσης άμεσα. Είμαστε υπερήφανοι που η μεγάλη παράταξή μας αποτελείται από τέτοιαπρόσωπα και ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους που έχουν στενούς δεσμούς με τις τοπικές κοινωνίες, βιώνουν τις αγωνίες, τους προβληματισμούς τους και κυρίως, έχουν το πολιτικό σθένος να πρωταγωνιστήσουν στην αναζήτηση λύσεων. Εξάλλου, η αυτοδιοικητική κίνησή μας με τον επικεφαλής νυν Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη, εμπνέει εμπιστοσύνη και έχει αποδείξει στην παρούσα δημοτική θητεία τις ιδιαίτερες ικανότητες καιδυνατότητές της. Ήρθε όμως η ώρα να χαράξουμε όλοι μαζί μια «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία», ακόμη πιο παραγωγική και ελπιδοφόρα, με ανανεωμένη την εμπιστοσύνη των δημοτών στις κάλπες της 8ηςΟκτωβρίου.

«Νέα Πορεία» Δήμου Μουζακίου

Total
0
Shares