Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Δήμος Τρικκαίων καταδικάζει άσκηση βίας εναντίον δημοτικού αστυνομικού

Ο Δήμος Τρικκαίων καταδικάζει άσκηση βίας εναντίον δημοτικού αστυνομικού

Ο Δήμος Τρικκαίων καταδικάζει άσκηση βίας εναντίον δημοτικού αστυνομικού

Ο Δήμος Τρικκαίων καταδικάζει περιστατικό άσκησης σωματικής βίας από πολίτη σε δημοτικό αστυνομικό. Ο δημοτικός αστυνομικός, δέχθηκε σωματική βία από πολίτη στο πλαίσιο των νόμιμων καθηκόντων του και επιδιώκοντας να ελευθερώσει κοινόχρηστο χώρο.

Αυτά τα περιστατικά, έστω και μεμονωμένα, έστω και ελάχιστα, δε χαρακτηρίζουν το σύνολο των τρικαλινών πολιτών, ούτε αποτελούν εμπόδιο στην τήρηση και εφαρμογή των νόμων και των διατάξεων.

Ο Δήμος Τρικκαίων βρίσκεται δίπλα στο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων, που συμβάλλει καθημερινώς στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης, εκφράζοντας τη συμπαράσταση και τη στήριξή του.




Total
0
Shares
Previous Article
Δήμος Μουζακίου: Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα αύριο Παρασκευή (19/04) - Επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά - ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα αργά το βράδυ - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. - Αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο περιφέρειας Θεσσαλίας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού - Μετά τις υψηλές θερμοκρασίες έρχεται η κακοκαιρία «PETAR» - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας/Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας - Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ - Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων - Καιρός: Επιδείνωση προβλέπει η ΕΜΥ για αύριο Παρασκευή στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα

Επανακάμπτει από αργά το απόγευμα η κακοκαιρία Genesis - Αναμένονται ισχυρά φαινόμενα καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας

Next Article
Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Related Posts