Ο Δήμος Παλαμά στο πλευρό των πυροπαθών της Λίμνης Ευβοίας

limni evoias foties

Ο Δήμος Παλαμά στο πλευρό των πυροπαθών της Λίμνης Ευβοίας

Ο Δήμος Παλαμά δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στα τεράστια προβλήματα που βιώνει ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας ύστερα από την μεγάλη σε έκταση και καταστροφές πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή, αναλογιζόμενος και τα δικά του προβλήματα από τον Ιανό.

Για το λόγο αυτό ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλίας για βοήθεια και έστειλε υδροφόρο όχημα εξοπλισμένο με κανόνι εκτόξευσης ύδατος για να συνδράμει στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς.

Η κίνηση αυτή είναι η ελάχιστη συνεισφορά του Δήμου Παλαμά προς όλους αυτούς που επιχειρούν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για να σώσουν ζωές και περιουσίες.Total
0
Shares
Previous Article
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Κ. Αγοραστός: «Αλλαγή του νόμου για τις πυρκαγιές - Οι ποινές που ισχύουν σήμερα δύνανται να οπλίσουν το χέρι ή να  αθωώσουν…»

Next Article
pempti kindinos pirkagias

Περιφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Με κατεπείγουσα επιστολή καλεί τους Δήμους σε άμεση ετοιμότητα με μηχανήματα έργου και βυτιοφόραTotal
0
Share