Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Δήμος Μουζακίου τίμησε την Μιμή Ντενίση ζωντανά στον ΑΝΤ1

kanalia mimintenisi dimosmouzakiou 4

Ο Δήμος Μουζακίου τίμησε την Μιμή Ντενίση ζωντανά στον ΑΝΤ1

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Το Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά. Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της προβολής του Δήμου, έγινε παρουσίαση του χωριού Κανάλια και δόθηκε τιμητική πλακέτα στην Μιμή Ντενίση, που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του αείμνηστου πατέρα της, Στρατηγού Αθανασίου Ντενίση.

Για την ιδιαίτερη αυτή μέρα ο Δήμαρχος κ.Στάθης, τόνισε: “Σήμερα το πρωί είχα την χαρά και την τιμή να φιλοξενηθώ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά. Πέρυσι, με τον εξαίρετο δημοσιογράφο Χρήστο Νέζο, αναδείξαμε το βυζαντινό κάστρο του Φαναρίου, παρουσιάσαμε τοπικές συνταγές και «πετάξαμε» με το ανεμόπτερο πάνω από τον Θεσσαλικό κάμπο.

Φέτος, επιλέξαμε να παρουσιάσουμε άλλο ένα πανέμορφο χωριό του Δήμου Μουζακίου, τα Κανάλια και να τιμήσουμε ως Δημοτική Αρχή την Μιμή Ντενίση, μιας και είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της, Στρατηγού Αθανασίου Ντενίση.

Αυτές τις ημέρες φιλοξενούμε στο Δήμο μας την αγαπημένη ηθοποιό, θεατρική συγγραφέα, σκηνοθέτη και θεατρική επιχειρηματία μαζί με την παρέα της και θεωρήσαμε χρέος μας να αποτίσουμε φόρο τιμής σε αυτόν τον σπουδαίο αρχηγό στρατιάς, για την προσφορά του στον τόπο μας και στην πατρίδα εν γένει. Για την προσφορά της στον πολιτισμό και στην κοινωνία, τιμήσαμε και την ίδια την κ.Ντενίση, ευχαριστώντας την για το σπουδαίο της έργο.

Βαθιά συγκινημένη από την πλευρά της, η μεγάλη αυτή καλλιτέχνης, μας ευχαρίστησε για την τιμή και έκανε λόγο για την τεράστια αγάπη του πατέρα της στα Κανάλια. Έχοντας δε και εκείνη τα ίδια συναισθήματα τόσο για το χωριό της όσο και για την υπόλοιπη περιοχή, δεσμεύτηκε να επισκεφτεί κάθε χωριό του Δήμου μας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προβολή του .

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Δήμου Μουζακίου, σε όλη την Ελλάδα, συνάντησα και τον εκλεκτό παρουσιαστή Σωτήρη Πολύζο, στην πλατεία των Καναλίων. Σε συνέντευξη για τον ένα χρόνο θητείας μου στον Δήμο Μουζακίου, μίλησα για το σχέδιό μας ως δημοτική αρχή να αναδείξουμε τον τόπο μας, μέσα από κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις.

Νιώθω βαθιά εκτίμηση και τους ευχαριστώ για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα μου”.

Ο Δήμος Μουζακίου τίμησε την Μιμή Ντενίση ζωντανά στον ΑΝΤ1 Ο Δήμος Μουζακίου τίμησε την Μιμή Ντενίση ζωντανά στον ΑΝΤ1 Ο Δήμος Μουζακίου τίμησε την Μιμή Ντενίση ζωντανά στον ΑΝΤ1 Ο Δήμος Μουζακίου τίμησε την Μιμή Ντενίση ζωντανά στον ΑΝΤ1




Total
0
Shares
Previous Article
mastografia

Αναβάλλεται η επίσκεψη της κινητής μονάδας μαστογράφου στο Νομό Καρδίτσας

Next Article
tsiaras forum 2

Επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα σε ΕΣΔΙ και ΔΕΘ

Related Posts