Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Δήμος Καρδίτσας και η Αναγέννηση Καρδίτσας

Οι δηλώσεις και οι δεσμεύσεις του κυρίου Αλεξάκου προεκλογικά για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Η τωρινή διοίκηση του δήμου Καρδίτσας άλλα έλεγε προεκλογικά και με τις δεσμεύσεις της αυτές υφάρπαξε τις ψήφους των φιλάθλων της Αναγέννησης και κέρδισε τις εκλογές.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τι έλεγε τότε η παράταξη του νυν δημάρχου στο προεκλογικό της πρόγραμμα για το θέμα της Αναγέννησης.

Μπορούμε όμως έμπρακτα και συλλογικά ως νέα Δημοτική Αρχή με μία σειρά μέτρων και ενεργειών σταδιακά και μεθοδικά να βοηθήσουμε την ομάδα αλλά και να ωθήσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο μαζικότερα πλέον. Οι ενέργειες που θα κάνουμε ως νέα δημοτική αρχή και αυτό αποτελεί δέσμευση είναι:

1. Με την ανάδειξη του συνδυασμού μας ως νικητή των δημοτικών εκλογών οι εκλεγμένοι Αντιδήμαρχοι και Σύμβουλοι καθώς και ο Δήμαρχος θα αγοράσουμε έναν μικρό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας ατομικά τα οποία θα διαθέσουμε σε ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά θέλουν να έρθουν να ψυχαγωγηθούν στο γήπεδο αλλά εξαιτίας της κρίσης που βιώνουμε δεν μπορούν να πληρώσουν το εισιτήριο. Με αυτή τη μικρή κοινωνική πρωτοβουλία μας θα δώσουμε χαρά σε ανθρώπους οι οποίοι το έχουν ανάγκη και παράλληλα θα στηρίξουμε την ομάδα.

2. Έχουμε σκοπό να βοηθήσουμε την ομάδα σε μερικές μετακινήσεις της κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου παραχωρώντας της δωρεάν λεωφορεία. Το κόστος δεν είναι μεγάλο αλλά οφείλουμε ως Δήμος να δείξουμε σεβασμό απέναντι σε συνανθρώπους μας οι οποίοι αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να έχει η πόλη μας μία ομάδα πρότυπο για όλη την Ελλάδα.

3. Η εικόνα που παρουσιάζει το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας είναι μία εικόνα εγκατάλειψης. Δεν είναι δυνατόν η ομάδα της Αναγέννησης να ανακατασκευάζει το χλοοτάπητα, να βάζει πετρέλαιο με δικά της έξοδα και να μη γίνεται συμψηφισμός εσόδων-εξόδων. Οφείλουμε επομένως ως νέα Δημοτική Αρχή να προβούμε άμεσα σε εργασίες κατασκευής νέου χλοοτάπητα, του χώρου του στίβου, καθαρισμού των κερκίδων και επισκευής των καθισμάτων ώστε να μην κινδυνεύουν οι πολίτες να υποστούν κάποια σωματική βλάβη καθώς και επισκευής των χώρων των αποδυτηρίων και των άλλων αιθουσών του γηπέδου.

4. Δεσμευόμαστε να ασχοληθούμε άμεσα με το θέμα της ανατολικής εξέδρας του δημοτικού σταδίου Καρδίτσας. Όσον αφορά την ανατολική εξέδρα δεν είναι δυνατόν εδώ και 9 χρόνια να μην υπάρχει μία οριστική μελέτη από κάποιο ανεξάρτητο εξειδικευμένο τεχνικό γραφείο, η οποία να καταλήγει σε ένα σαφές πόρισμα για το εάν η κερκίδα πρέπει να γκρεμιστεί ή μπορεί με κάποιες κατασκευαστικές ενισχύσεις στο φέρων οργανισμό της να καταστεί και πάλι λειτουργική και ασφαλή προς το κοινό. Έχοντας ως παράδειγμα το Στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας θα πρέπει να θεωρούμε ως έσχατη λύση την κατεδάφισή της και ειδικά σήμερα όπου δεν μπορούμε εύκολα να δεσμεύσουμε κονδύλια από το κράτος και ειδικά τόσο μεγάλα, όπως το γκρέμισμα και κατασκευή μίας νέας εξέδρας.

Τέλος θέλω να ξέρετε ότι η Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών θα είναι στο πλευρό σας καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο για να σας βοηθήσουμε και να βρούμε λύσεις σε όσα προβλήματα προκύψουν στην ομάδα. Δεν υποσχόμαστε πράγματα που ξέρουμε ότι δε γίνονται για να διαφημιστούμε αλλά δεσμευόμαστε ότι όσα σας αναφέραμε θα τα πραγματοποιήσουμε και θα είμαστε δίπλα σας.

Ένα δικό μου σχόλιο

Κύριε Δήμαρχε δεν υλοποιήσατε όλα τα παραπάνω που είχατε εξαγγείλει, και δεσμευτεί προεκλογικά αλλά είχατε ένα και μοναδικό σκοπό, να κερδίσετε τις εντυπώσεις, υφαρπάζοντας τους ψήφους των Καρδιτσιωτών. Αφήσατε την μοναδική ομάδα του Νομού Καρδίτσας που αγωνίζεται στην Football league, αβοήθητη ξεχνώντας την ιστορία της, και αγνοώντας  τον κόσμο που την στηρίζει, την αγαπάει, και την νοιάζεται. Από λόγια έχει χορτάσει ο κόσμος Κύριε Δήμαρχε, πράξεις θέλει, διότι αυτές είναι που μένουν και κάνουν την διαφορά.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ 




Total
0
Shares
Previous Article

40ημέρο μνημόσυνο Γεωργίου & Ελπινίκης Γυφτογιάννη

Next Article

Αλήθειες και ψέματα για Εργασιακά και Απεργία

Related Posts