Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Δήμος Αλμυρού για τέταρτη χρονιά στην εθελοντική καμπάνια «Let’s do it Greece»

«Κυριακή 17 Απριλίου 2016 – Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα συμμετέχοντας στην Περιβαλλοντική Καμπάνια Ευαισθητοποίησης «Lets do it Greece»

Ο Δήμος Αλμυρού πρόκειται να συμμετάσχει για τέταρτη χρονιά στην εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Lets do it Greece», η οποία πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και την πιο ταχέως αναπτυσσόμενη  εθελοντική καμπάνια καθαρισμού  σε όλο τον κόσμο. Πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη συντονίζονται και καθαρίζουν τις χώρες τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν το μήνυμα της προστασίας και της διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Συντονιζόμαστε λοιπόν, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και πραγματοποιούμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης, από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι.

Στην προσπάθειά μας αυτή, αρωγούς θέλουμε όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τα σχολεία της περιοχής, αλλά και τον καθέναν μας χωριστά. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στη διατήρηση και την προστασία του οικοσυστήματος.

Ελπίζουμε όλοι εσείς που διακατέχεστε από υψηλό αίσθημα εθελοντισμού να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια και να διαδώσουμε από κοινού το μήνυμα για ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον.

Οι προτεινόμενες δράσεις αφορούν τον καθαρισμό των αύλειων χώρων των σχολείων, των πάρκων, των παραλιών, των αλσυλλίων και τον καθαρισμό όποιου άλλου χώρου προκύψει από τη συνεργασία όλων μας σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού.

Μπορείτε να επισκεφθείτε και την επίσημη ιστοσελίδα του «Let’s do it Greece», η οποία είναι www.letsdoitgreece.org, για να μάθετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική αυτή καμπάνια.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία Δημάρχου (κ. Νικολέττα Δήμου), στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2422 3 50204 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεννόηση για τα σημεία καθαρισμού.

Από τον Δήμο




Total
0
Shares
Previous Article

Κώστας Τσιάρας: Συνεχίζουμε μαζί για την αναγέννηση της Παράταξης και της Πατρίδας.

Next Article

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Θορυβώδης παραίτηση στο Δήμο Μουζακίου