Ο Δημήτρης Λιόγας νέος προπονητής στο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας

Ο Δημήτρης Λιόγας νέος προπονητής στο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας

Ο Δημήτρης Λιόγας νέος προπονητής στο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει τη συνεργασία με το Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος θα είναι πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας τη νέα χρονιά.

Ο 54χρονος Αθηναίος τεχνικός, μετρά 30 χρόνια πορείας σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, τη Basket League αλλά και το εξωτερικό, με διακρίσεις αλλά και σημαντικό προπονητικό έργο, σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε.

Η καριέρα του ξεκίνησε το 1991, όταν σε ηλικία 24 ετών ανέλαβε πρώτος βοηθός στον Παπάγου στο πρωτάθλημα της Α1. Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε όλες τις εθνικές κατηγορίες (Α1, Α2, Β’ και Γ’ Εθνική, Α1 Γυναικών) πετυχαίνοντας δέκα ανόδους, παρουσία στο Fiba Cup με το ΑΠΟΕΛ και ένα Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών με τη Γλυφάδα. Τις δύο τελευταίες σεζόν ήταν προπονητής του Α.Ο. Παγκρατίου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών.

Καλωσορίζουμε το Δημήτρη Λιόγα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο νέος τεχνικός του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του, προκειμένου να δρομολογηθεί ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Δημήτρης Λιόγας: “Να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της Καρδίτσας”

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο νέος προπονητής της ομάδας μας δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αναλαμβάνω προπονητής στην ομάδα του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας. Οι άνθρωποι της διοίκησης με προσέγγισαν με τον καλύτερο τρόπο και μοιράστηκαν μαζί μου το όραμά τους για το σύλλογο. Γνωρίζω πως η πόλη στηρίζει την ομάδα, η οποία αγωνίζεται σε ένα καταπληκτικό νέο γήπεδο. Περιμένω με ενθουσιασμό να ξεκινήσουμε δουλειά και να δικαιώσουμε όλοι μαζί, τις προσδοκίες της Καρδίτσας”.
Total
14
Shares
Previous Article
Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα για την συγκέντρωση στον Τύμπανο

Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα για την συγκέντρωση στον Τύμπανο

Next Article
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καρδίτσας

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καρδίτσας: Προσφορά τροφίμων από την εταιρία «ΜΕΤΡΟ»


Total
14
Share