Ο Δημήτρης Καρδιτσιώτης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη στο Δήμο Μουζακίου

Karditsiotis Stathis

Ο Δημήτρης Καρδιτσιώτης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη στο Δήμο Μουζακίου

Συνδημότισσες και συνδημότες

Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Καρδιτσιώτη Δημήτριου του Νικολάου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» για τη διεκδίκηση της εκλογής του στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Μουζακίου.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, γέννημα, θρέμμα της Μαγούλας. Έχει πολυετή εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Μαγούλας από το 2007 έως το 2019 με συνεχείς επανεκλογές. Κατά τη διάρκεια της θητείας του εργάσθηκε ανιδιοτελώς για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων, αλλά και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών. Συνέδραμε δε, τα μέγιστα στην υλοποίηση σημαντικών έργων του Δήμου στην περιοχή όπως, σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, νέο οστεοφυλάκιο, ανακατασκευή κεντρικής πλατείας, ανάπλαση λόφου, φωταγώγηση και κατασκευή δρόμων, κατασκευή κοινοτικών πομονών κ.α..

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι τον αγώνα μας, με νέες δυνάμεις και μπροστάρη το νυν Δήμαρχο Μουζακίου και εκ νέου Υποψήφιο Φάνη Στάθη, για να κάνουμε πράξη το κοινό όραμα να γίνει ο Δήμος μας πρότυπο αυτοδιοικητικής λειτουργίας και ανάπτυξης.
Total
0
Shares