Ο Δημήτρης Γρηγορίου υποψήφιος πρόεδρος Ελληνοκάστρου με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη

Grigoriou Stathis nea poreia

Ο Δημήτρης Γρηγορίου υποψήφιος πρόεδρος Ελληνοκάστρου με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη

Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Προέδρου του Ελληνοκάστρου Δημήτρη Γρηγορίου του Ανδρέα, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, για τη διεκδίκηση της επανεκλογής του στο αξίωμα.

Είναι Πυροσβέστης που υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου. Από το 2011 είναι Πρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα καθώς έχει επανεκλεγεί σε όλες τις δημοτικές εκλογές,από το 2010 μέχρι σήμερα. Παλαιότερα, πριν τον διορισμό του στην Π.Υ., εργάζονταν επί χρόνια τόσο στο Δασαρχείο Μουζακίου, όσο και στο Δήμο. Είναι επίσης Τεχνικός Θερμικών και Ψυκτικών Εγκαταστάσεων. Όλα αυτά τα χρόνια ως Πρόεδρος του Ελληνοκάστρου, έχει προωθήσει προς επίλυση πολλά ζητήματα του χωριού, ενώ στο πρόσωπό του οι Ελληνοκαστρίτες και ο Δήμος Μουζακίου, έχουν αναγνωρίσει έναν ιδιαίτερα ικανό καιαποτελεσματικό αιρετό της αυτοδιοίκησης.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Προχωράμε μπροστά με ολοκληρωμένο σχέδιο και συγκεκριμένους στόχους για την τοπική ανάπτυξη. Συνεχίζουμε μαζί, για μια «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία» που θα αλλάξει επίπεδο την ποιότητα ζωής στο Δήμο μας.
Total
0
Shares