Ο Δημήτριος Γιώτης υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Ο Δημήτριος Γιώτης υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Ο Δημήτριος Γιώτης υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του ιστορικού χωριού μας.

Μετά από την τιμητική πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού της ανεξάρτητης κίνησης του Δήμου Μουζακίου «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» κ. Βάϊου Φροξυλιά υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου Μουζακίου αποφάσισα να ενταχθώ και εγώ συμμετέχοντας σαν υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στο ιστορικό χωριό μας.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες αποφάσισα να κατέβω για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γιατί θεωρώ ότι έφτασε η στιγμή ορισμένα πράγματα τα οποία αφορούν το παρόν και μέλλον της ζωής των παιδιών και εγγονών μας έχουν τελματώσει και πρέπει άμεσα να απεμπλακούν από τα γρανάζια του υδροκέφαλου κράτους αν θέλουμε να υπάρξει μέλλον για τον τόπο μας πρέπει τώρα να επιλέξουμε σωστά αυτούς που τα επόμενα χρόνια θα καλεστούν να διαφεντέψουν τις ζωές μας. Τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια τεράστια και πάρα πολλά τα οποία εδώ και τώρα ζητούν άμεση λύση.

Βάζοντας λοιπόν πάνω από όλα και κυρίως με ανιδιοτέλεια και χωρίς να αποσκοπώ όπως ορισμένοι σε προσωπικά οφέλη το καλό του ιστορικού χωριού μας αλλά και του συνοικισμού Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ  (εξ άλλου όλοι στην κοινωνία του χωριού μας είμαστε γνωστοί για την όποια προσφορά μας). Για τους λόγους αυτούς και την βοήθειά σας αποφάσισα να στηρίξω το ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης κίνησης του Δήμου Μουζακίου «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον κ. Βάϊο Φροξυλιά πέρα από κάθε κομματική ιδεολογία για το καλό του χωριού μας και γιατί έτσι με έμαθαν να πράττω οι αγωνιστές πρόγονοί μου μη υποκύπτοντας σε όποια  κομματική «υπόδειξη».

Για τους λόγους αυτούς «……Μη ψηφίσετε ότι κι ότι, παρά μόνο Δημήτρη Γιώτη…»

Δημήτριος Θ. Γιώτης

Total
0
Shares