Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Χρήστος Βογιατζής νέος Πρόεδρος στον ΣΠΑ Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. του ΣΠΑΚ την Τρίτη 11/7/2017 για την αναπλήρωση μέλους του Δ.Σ. και ανακατανομή αξιωμάτων των μελών του Δ.Σ.

Πρόεδρος του ΣΠΑΚ αναλαμβάνει ο Βογιατζής Χρήστος και Γεν. Γραμματέας ο Κούμπος Κωνσταντίνος ενώ οι θέσεις των υπόλοιπων μελών παραμένουν ως έχει.

Η ενασχόληση του Χρήστου Βογιατζή με τα Διοικητικά του Συλλόγου ξεκίνησε από το 2005 αναλαμβάνοντας την θέση του Γεν. Γραμματέα σε όλες τις διοικήσεις έως και σήμερα για 13 χρόνια.

Από το 2010 έως 2016 εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. και από εκεί υπηρέτησε μέλος της επιτροπής Εθνικών Ομάδων. Ήταν αρωγός στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλήματος στον νομό έφερε (3) τελικές φάσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και προετοιμασίες Εθνικών ομάδων σε όλους τους Δήμους του Νομού.

Επίσης από το 2009-2013 εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. και υπηρέτησε την θέση του Ειδικού Γραμματέα .

Με τιμή το Δ.Σ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ

Φίλε, Πρόεδρε σήμερα πήρα την σκυτάλη της Προεδρίας του ιστορικού μεγάλου Συλλόγου. Δύσκολη – Ιστορική στιγμή για το πρόσωπό μου, “30 ΧΡΟΝΙΑ” από την ίδρυση, σου υπόσχομαι τα όνειρά μας να γίνουνε πραγματικότητα. Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια το παλέψαμε αλλά πάντα υπήρχανε άτυχες στιγμές. Ήρθε η ώρα τα όνειρά μας να τα εκπληρώσουμε. Ξέρω, ξέρουμε ότι παρέα με τον Σάκη θα μας δίνετε δύναμη. Θα μας λείψει το χαμόγελό σου μετά από κάθε επιτυχία και θα μας λείψει η φωνή σου στις δύσκολες στιγμές.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ

vogiatzis xristos spak




Total
0
Shares
Previous Article

Το νερό Θεόνη «απογειώνεται» με την Ellinair

Next Article

Εκτίμηση Βάσεων 2017