Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Μπεν Μόκφορντ στον Α.Σ.Κ.!!!

 

Ο διεθνής Βρετανός μπόμπερ θα είναι ο κοινοτικός αθλητής της ομάδας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την προσθήκη του Μπεν Μόκφορντ στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο διεθνής Βρετανός αθλητής, θα καλύψει τη θέση του κοινοτικού αθλητή, ενισχύοντας την ομάδα μας στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο Μπέντζαμιν Τζον Κένεθ Μόκφορντ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 29 ετών με ύψος 1,88 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ σε συλλογικό επίπεδο, προέρχεται από μια γεμάτη τετραετία στα ισπανικά γήπεδα.

Η παρουσία του στο υψηλό επίπεδο ξεκίνησε στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς αγωνίστηκε σε δυο κολέγια της πρώτης κατηγορίας του NCAA για τέσσερις σεζόν και συγκεκριμένα στο Αϊόνα και το Σεντ Φράνσις, μετρώντας συνολικά σε 105 αγώνες, 1077 πόντους και 260 εύστοχα τρίποντα.

Επέστρεψε στην Αγγλία για να αγωνιστεί στους Ρέιντερς του Πλίμουθ ενώ την περίοδο 2014-15 βρέθηκε στην Ισπανία και την Κάθερες, με την οποία αγωνίστηκε έως το 2016 στη LEB Gold. Τη διετία 2016-2018 αγωνίστηκε επίσης στη LEB Gold με τη φανέλα της Πάλμα της Μαγιόρκα. Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα όπως η LEB Gold (η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας), ο Μόκφορντ ήταν από τους πιο αποτελεσματικούς σουτέρ.

Πέρα όμως από το συλλογικό επίπεδο, ο Μόκφορντ έχει συνεχή παρουσία και με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών της Μεγ.Βρετανίας, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε στο τελευταίο Ευρωμπάσκετ του 2017. Στην Εθνική ομάδα ανδρών της χώρας του αγωνίζεται από το 2014, ενώ έχει παρουσίες και με την αντίστοιχη ομάδα Νέων.

Ο Μπεν Μόκφορντ είναι ένας επαγγελματίας αθλητής που έχει δοκιμαστεί στο υψηλό επίπεδο, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας μας ενόψει του νέου πρωταθλήματος, έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις περιφερειακές θέσεις. Η επιλογή του, έγινε κατόπιν διαρκούς αναζήτησης από μέρους της ομάδας, προκειμένου να ενισχυθεί με τον καλύτερο τρόπο για το νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Ο Βρετανός γκαρντ, θα βρίσκεται τη Δευτέρα στην Καρδίτσα, ώστε να ενταχθεί σταδιακά στο ρυθμό των προπονήσεων κάτω από τις οδηγίες του Γιάννη Τζήμα και των συνεργατών του.

Καλωσορίζουμε το Μπεν στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.




Total
0
Shares
Previous Article

Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου και περιχώρων Γ.Πασιαλής: Ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες

Next Article

Συναυλία “Καρτ Ποστάλ” στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα

Related Posts