Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο αρχηγός του ΑΟ Κρανέας παρέθεσε δείπνο στους συμπαίχτες του

ygron pur m

Σύσσωμο το τιμ (παίχτες και προπονητής) των ερυθρόλευκων βρέθηκε σήμερα το βράδυ στην ταβέρνα του αρχηγού του ΑΟ Κρανέας το «ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ»

Πολλές οι απαιτήσεις  στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ  για την ομάδα του Κώστα Γιανέλλου, πολύ δυνατά σύνολα απέναντί της και η πίεση και το άγχος είναι στα φόρτε τους.

Τί καλύτερο λοιπόν από το να το ρίξουν τα παιδιά για λίγο έξω;;

O Παναγιώτης Καραμπέκος ο αρχηγός των ερυθρόλευκων και ιδιοκτήτης της ταβέρνας είχε την ευγενή καλοσύνη να παραθέσει δείπνο στους συμπαίκτες και στον προπονητή του για να αποφορτίσουν όλοι μαζί την ένταση των αγώνων να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφα το βράδυ με αστεϊσμούς, κέφι, γέλιο και άφθονους εκλεκτούς μεζέδες και ποτά.

Εμείς τους ευχόμαστε απλά…καλή διασκέδαση!

Ιωάννα Κρίκου

 

ygron pur2

ygron pur m 1

ygron pur m1

 




Total
0
Shares
Previous Article
kupello epsk

Kλήρωση για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου».

Next Article
gallos

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΛΟΣ, ο αξεπέραστος Ανθηριώτης-Αργιθεάτης Ηθοποιός & Σκηνοθέτης!!!

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…