Ο Απόστολος Τσίγκας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη στο Δήμο Μουζακίου 

Fanis Stathis Apostolis Tsigas Nea Poreia

Ο Απόστολος Τσίγκας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη στο Δήμο Μουζακίου 

Συνδημότισσες και συνδημότες

Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερή χαρά ακόμη έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη.

Πρόκειται για τον Απόστολο Τσίγκα του Αργυρίου από το Ανθοχώρι. Είναι μια πολύ σημαντική προσωπικότητα του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας, αλλά και όλου του Νομού Καρδίτσας, ο οποίος συμπαρατάσσεται στον αγώνα της παράταξής μας για ένα καλύτερο Αύριο στο Δήμο Μουζακίου.

Ένα από τα μυστικά του δημιουργικού έργου που είχε ως Δημοτική Διοίκηση ο Συνδυασμός μας την προηγούμενη τετραετία, είναι οι εύστοχες επισημάνσεις και οι εμπεριστατωμένες προτάσεις των στελεχών του για τα τοπικά προβλήματα. Αυτές αποτελούσαν «οδηγό» για την αντιμετώπισή τους στο μέτρο του δυνατού βέβαια,  καθώς λόγω των απανωτών πρωτοφανών κρίσεων που ξέσπασαν (πανδημία. Ιανός κ.α), ήταν μονόδρομος για το Δήμο η γρήγορη κάλυψη τεράστιων έκτακτων και απρόβλεπτων αναγκών, πέραν των ήδη υπαρχόντων. Ο υποψήφιος που παρουσιάζουμε σήμερα όχι μόνο διαθέτει αυτά τα δυο χαρακτηριστικά γνωρίσματα, αλλά η τεράστια εμπειρία και δράση του στο επιχειρηματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, θα είναι πολύτιμη για την ευόδωση του σχεδιασμού μας να φτιάξουμε όλοι μαζί το Νέο Δήμο Μουζακίου της προόδου, της ευημερίας και της αλματώδους ανάπτυξης.

Ο Απόστολος Τσίγκας γεννήθηκε στο Ανθοχώρι Καρδίτσας, σπούδασε Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός, αλλά από πολύ νωρίς τον κέρδισε η επιχειρηματικότητα. Ζει και εργάζεται στο Μουζάκι όπου δραστηριοποιείται ως πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «ΤΣΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.», η οποία έχει ως κύριο αντικείμενο της, την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων με πανελλήνια δραστηριότητα και έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα, απασχολώντας 80 άτομα προσωπικό από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας.

Διατελεί  δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου από το 2019. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κατασκευαστών Ξύλινων Κουφωμάτων.

Η τριαντάχρονη επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή του στηρίζεται στην φερεγγυότητα, την διαχειριστική ικανότητα, τη διορατικότητα και την άμεση επίλυση  των προβλημάτων.

Ο ίδιος για την υποψηφιότητά του επισημαίνει:

«Η φιλοσοφία μου είναι να βρίσκομαι κοντά στους συνδημότες μου, αγωνιζόμενος με όλες μου τις δυνάμεις και αξιοποιώντας όλη μου την εμπειρία από την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, προκειμένου να επιλυθούν τα καθημερινά προβλήματα που βασανίζουν όλους μας. Δίχως πελατειακές σχέσεις, λαϊκισμό και αλαζονεία, όλοι μαζί πρέπει να συστρατευθούμε για να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα του τόπου μας δημιουργώντας ίσες ευκαιρίες για όλους. Το κοινό όραμά του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» που εκπροσωπώ, με Δήμαρχο τον Φάνη Στάθη, βασίζεται στο να σταθούμε πάνω στα προβλήματα του Δήμου με υπευθυνότητα ώστε να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερες δυνάμεις και «μεράκι», να διαμορφώνουμε τις κατάλληλες ευκαιρίες που αρμόζουν σε όλους τους συνδημότες μας. Σκοπός είναι να επιτύχουμε τις προϋποθέσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να δώσουμε πνοή στον τουρισμό και να προχωρήσει ο Δήμος σε ανώτερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών και δημόσιων αγαθών, ώστε ο κάθε δημότης να διευκολύνεται στην καθημερινότητά του. Το Μουζάκι πρέπει να είναι κεντρικό σημείο ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλίας. Σκοπός μας είναι να γίνει στοχευμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων από τα οποία έχουν πληγεί τα όμορφα χωριά μας (όπως Ιανός – κορονοϊός-  κλιματική κρίση κλπ) και να δοθεί έμφαση στην προώθηση των τοπικών προϊόντων μέσα από δράσεις και εργαλεία που θα διαμορφώσει ο Δήμος σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση. Οφείλουμε να αγκαλιάσουμε όλους τους συνδημότες βασιζόμενοι στην εμπειρία μας, στο πάθος και στην σκληρή δουλειά μας, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα του τόπου μας και τα χαρακτηριστικά των κατοίκων του. Η μακροχρόνια εμπειρία μου πάνω στο επιχειρείν , μου δίνει το θάρρος, την τόλμη και τη γνώση να θέλω να εκτεθώ απέναντι στους συνδημότες μου ζητώντας την ψήφο τους, ξέροντας ότι θα αξιοποιήσω όλες μου τις ικανότητες και τις δυνάμεις ώστε να σταθώ στο πλευρό του ανοιχτού στην κοινωνία συνδυασμού μας για να υλοποιήσω το όραμά μας για τον τόπο που τόσο αγαπώ».

Αξίζει να υπογραμμίσουμε πως ο Α. Τσίγκας την πρώτη φορά που «κατέβηκε» υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου καταγράφοντας πρωτιά σε σταυρούς προτίμησης σε ότι αφορά στο Συνδυασμό όπου συμμετείχε γεγονός που αποδεικνύει την πολύ μεγάλη εκτίμηση που τρέφουν προς αυτόν οι συνδημότες.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Total
0
Shares