Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ΑΟ Σελλάνων πανέτοιμος για το ματς με Στυλίδα, στο γήπεδο Μουζακίου!

.

Στη μάχη του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ρίχνεται για δεύτερη σερί σεζόν την Κυριακή 30/9 και ώρα 4μ.μ. στο γήπεδο Μουζακίου ο ΑΟ Σελλάνων, φιλοδοξώντας σε καλύτερη πορεία της περσινής.

Οι “κυανόλευκοι” στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσουν τη νεοφώτιστη Στυλίδα στο Μουζάκι, καθώς η φυσική τους έδρα δεν είναι ακόμη έτοιμη λόγω εργασιών.

Ο ΑΟ Σελλάνων θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας πως θα χρειαστεί να παλέψει σκληρά για να τα καταφέρει.

Όντας πανέτοιμος αγωνιστικά και με τη στήριξη του κόσμου, θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Το θετικό για τον Αλέξανδρο Κούρτογλου είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Μάλιστα, ο νεαρός Κατερινιώτης τεχνικός θα πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές και λίγο πριν έναρξη του αγώνα θα ανακοινώσει τη 18άδα.

Αναλυτικά:

Παπαδόπουλος, Ράντος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Τσιρογιάννης, Μπούσδρας, Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος, Χατζής, Χάδιαρης, Πατσαρούχας, Μπακρατσάς, Παπαδημητρίου, Κόκκινος, Κοντός, Μπιτέλης, Τζέκος, Υφαντής, Μπαλτάς, Κουτλής.

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι δύο παίκτες του ΑΟ Σελλάνων κατάγονται από το Μουζάκι, ο Βασίλης Τζάνης και ο Γιώργος Υφαντής [Πορτή].

Καλούμε λοιπόν όλους τους Μουζακιώτες να παρακολουθήσουν τον αγώνα.




Total
0
Shares
Previous Article

Στην κορυφή με δύο στα δύο η ΑΕ Μουζακίου

Next Article

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα γιορταστεί ο Άγιος Σεραφείμ στο Φανάρι από το Δήμο Μουζακίου