Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Νούσιος για τους Διασυλλογικούς κολυμβητικούς αγώνες «Γαλαγάλεια 2023»

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Νούσιος για τους Διασυλλογικούς κολυμβητικούς αγώνες «Γαλαγάλεια 2023» - Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου - Κωστής Νούσιος

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Νούσιος για τους Διασυλλογικούς κολυμβητικούς αγώνες «Γαλαγάλεια 2023»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Νούσιος για τη διεξαγωγή των διασυλλογικών κολυμβητικών αγώνων «Γαλαγάλεια 2023» που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο της Καρδίτσας.

Αναλυτικά:

Ένα πλούσιο κολυμβητικό διήμερο μας περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή των διασυλλογικών κολυμβητικών αγώνων «Γαλαγάλεια 2023» junior, στο κολυμβητήριο της πόλης μας.

Μια διοργάνωση – γιορτή της κολύμβησης από την Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η κολύμβηση είναι ένα εξαιρετικό άθλημα, που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα και αποτελεί επιλογή όλο και περισσότερων που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Είναι επίσης γνωστό ότι μας έχει χαρίσει μεγάλες διακρίσεις σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, σε μεγάλες αλλά και μικρότερες διοργανώσεις. Πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε όπως εδώ, με αθλητές μικρής ηλικίας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας στηρίζει έμπρακτα αυτή τη διοργάνωση, με βάση την πεποίθηση ότι ο αθλητισμός ενώνει, καλλιεργεί τον υγιή ανταγωνισμό και αποτελεί άριστη επιλογή για τη νεολαία μας. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε πάντοτε τέτοιες προσπάθειες.

Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο της ΑΚΑΚ κ. Δημήτρη Γκούγκλια, καθώς και όλα τα μέλη του ΔΣ της Ακαδημίας, τους προπονητές και όλους τους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης. Θέλω επίσης να καλέσω όλους τους Καρδιτσιώτες να βρεθούν στο Κολυμβητήριο αυτό το Σαββατοκύριακο και να ενισχύσουν με το χειροκρότημά τους την προσπάθεια των παιδιών τους και όλων των αθλητών που θα συμμετέχουν.

Προκήρυξη Κολυμβητικών Αγώνων Προαγωνιστικών Κατηγοριών «ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2023» - Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Νούσιος για τους Διασυλλογικούς κολυμβητικούς αγώνες «Γαλαγάλεια 2023»
Total
0
Shares
Previous Article
Τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων στην παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου

Τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων στην παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου

Next Article
Προκήρυξη Κολυμβητικών Αγώνων Προαγωνιστικών Κατηγοριών «ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2023»

Προκήρυξη Κολυμβητικών Αγώνων Προαγωνιστικών Κατηγοριών «ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2023»