Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος συγχάρηκε την ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας

Nousios Ask basket 1

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος συγχάρηκε την ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Καρδίτσας Κωστής Νούσιος, υποδέχθηκε την ομάδα του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας, προκειμένου να εκφράσει τα συγχαρητήρια του για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και την άνοδο στη Basket League. Από την πλευρά της, η ομάδα του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, δώρισε στον κ.Νούσιο μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των αθλητών.

Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Νούσιος απευθυνόμενος προς την ομάδα: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς όλη την ομάδα, τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους αθλητές γιατί μας κάνατε όλους υπερήφανους. Η πορεία σας, την οποία παρακολούθησα τόσο εντός έδρας όσο και σε αρκετά ματς εκτός Καρδίτσας, ήταν καταπληκτική και σας ευχαριστούμε όλους για τις χαρές που μας δώσατε. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι το επιστέγασμα μιας διαδρομής αρκετών χρόνων, με μια διοίκηση που πάντα εργαζόταν με σχεδιασμό και πρόγραμμα. Εμείς ως Περιφέρεια στηρίξαμε και στηρίζουμε την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και αξίζει να αναφερθώ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο το 2011 φαινόταν μια χαμένη υπόθεση, όμως ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός με τεράστιο αγώνα και διεκδίκηση, κατάφερε να εξασφαλίσει μια πολύ μεγάλη χρηματοδότηση, για να υλοποιηθεί το έργο και να έχει σήμερα η Καρδίτσα ένα από τα πιο σύγχρονα κλειστά γυμναστήρια στην Ελλάδα. Σε ότι αφορά την Α1, πρέπει να συσπειρωθεί όλη η Καρδίτσα κοντά στην ομάδα, ακολουθώντας το παράδειγμα ευρωπαϊκών πόλεων αντίστοιχου μεγέθους, που στηρίζουν την ομάδα της πόλης τους και της δίνουν δύναμη και ώθηση. Με συνεργασία και ενότητα, η ομάδα θα μας χαρίσει και νέες μεγάλες χαρές».

Εκ μέρους της διοίκησης του Α.Σ.Καρδίτσας, ο Γεν.Γραμματέας Γιώργος Χριστούλας ανέφερε: «Ευχαριστούμε πολύ τον Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιο για τα πολύ όμορφα λόγια. Πιστεύουμε ότι σαν σύλλογος, δώσαμε χαρά στους φιλάθλους και πνοή στον αθλητισμό της περιοχής μας. Είναι μια επιτυχία που ανήκει στην Καρδίτσα και ευχόμαστε ότι θα δώσει κίνητρο στη νεολαία μας και αισιοδοξία στους πολίτες. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και εσείς προσωπικά, είστε διαχρονικά δίπλα στην προσπάθειά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτή η στήριξη και η εμπιστοσύνη δικαιώθηκαν απόλυτα. Σας ευχαριστούμε θερμά που είστε κοντά μας και στηρίζετε τον Α.Σ.Καρδίτσας».

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Λιόγας  τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή που τα μέλη της ομάδας βρέθηκαν στην Καρδίτσα, αντιμετωπίσθηκαν με μεγάλη ευγένεια και απλόχερη φιλοξενία από όλους. Αυτό το γεγονός είχε πολύ θετικό αντίκτυπο στην ομάδα και ήταν από τα στοιχεία που μας βοήθησαν να κάνουμε πράξη ένα μεγάλο στόχο. Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή και τη στήριξη και εύχομαι, αυτή η επιτυχία να αποτελέσει την αφετηρία για να σταθεί ο ΑΣΚ στο υψηλότερο επίπεδο».

Nousios Ask basket




Total
0
Shares
Previous Article
silence museum Papanikolaou

Νέα αποκτήματα: Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας αποκτά ένα (1) έργο ζωγραφικής του Ηλία Παπανικολάου

Next Article
silipsi ginaikas 33

Συνελήφθησαν άμεσα δύο αλλοδαπές στον Παλαμά Καρδίτσας για απάτη σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής