Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

O Αλέκος Ζαζόπουλος στο Mouzakinews.gr

O Αλέξανδρος Ζαζόπουλος στο Mouzakinews.gr

O Αλέκος Ζαζόπουλος στο Mouzakinews.gr. Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον μεγάλο λαϊκό καλλιτέχνη. «Ευχαριστώ τον κόσμο του Μουζακίου για την αγάπη του», αποκαλύπτει!

Με αφορμή του νέο του τραγούδι με τίτλο «Ήθελα να ξερα», τους στίχους του οποίου έχει γράψει ο συντοπίτης μας από την Βατσουνιά, Δημήτρης Χαϊντούτης, ο μεγάλος ερμηνευτής Αλέκος Ζαζόπουλος μιλά αποκλειστικά στο Mouzakinews.gr, για την τεράστια επιτυχία του «Στην υγεία της αχάριστης» που άλλαξε τη ζωή του μέσα σε μια νύχτα.

Επιπλέον, ανοίγει την καρδιά του και μεταξύ άλλων μας αποκαλύπτει πόσο του έχει λείψει το τραγούδι και η επαφή με τον κόσμο που έχει στερηθεί λόγο της πανδημίας. Μας λέει τον λόγο που δεν τελείωσε ποτέ το Πανεπιστήμιο της Γεωπονικής στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο ήταν φοιτητής, για τη σχέση του με τον Πόντο και για ποιο λόγο θέλει να βγάλει δίσκο μόνο με Ποντιακά τραγούδια. Τέλος, στέλνει το μήνυμά του σε όλους τους Μουζακιώτες, μιας και έχει επισκεφτεί αρκετές φορές τον τόπο μας και εύχεται με την πρώτη ευκαιρία να βρεθεί ξανά κοντά μας!

Δείτε στο κανάλι μας στο Youtube τη συνέντευξη του παραχώρησε μέσω Skype στο Mouzakinews.gr καθώς και τις μεγάλες του επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει!




Total
0
Shares
Previous Article
Διαμαρτυρία με αυτοκινητοπομπή των εμπόρων και επαγγελματιών της Καρδίτσας

Διαμαρτυρία με αυτοκινητοπομπή των εμπόρων και επαγγελματιών της Καρδίτσας

Next Article
«STEAM for All»: Ανοιχτός διαδικτυακός διαγωνισμός για μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων

«STEAM for All»: Ανοιχτός διαδικτυακός διαγωνισμός για μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…