Ο αγώνας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας – Καβάλα (Σάββατο 5 μ.μ.) γράφει την ιστορία του αθλητισμού της Καρδίτσας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας - Ν. Κακλαμάνος: Με τον κόσμο δίπλα μας θα είμαστε οι νικητές

Ο αγώνας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας – Καβάλα (Σάββατο 5 μ.μ.) γράφει την ιστορία του αθλητισμού της Καρδίτσας 

Όλοι γήπεδο, όλοι δίπλα στον ΑΣΚ !!!

Μπροστά στην πιο μεγάλη πρόκληση της ιστορίας του αθλητισμού της Καρδίτσας βρίσκεται ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας. Η ημερομηνία είναι Σάββατο 16 Απριλίου 2022, η ώρα 5 μ.μ., η τοποθεσία το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας. Και η πρόκληση μια: Η νίκη απέναντι στην Καβάλα, που ανεξάρτητα από κάθε άλλο αποτέλεσμα, δίνει στην ομάδα της πόλης μας τον τίτλο του Πρωταθλητή της Α2 Εθνικής και το μοναδικό απευθείας εισιτήριο για τη Basket League της επόμενης σεζόν!!!

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για το τέλος, μια μόνο νίκη χρειάζεται ο ΑΣΚ για να «κλειδώσει» και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αλλά η πιο μεγάλη ημέρα είναι το Σάββατο και το πιο μεγάλο ματς της σεζόν, είναι αυτό απέναντι στην Καβάλα. Ο Δημήτρης Λιόγας και οι συνεργάτες του, οι 13 παίκτες που συγκροτούν το ρόστερ με ηγέτη τον τεράστιο Γιάννη Μπουρούση, όλοι είναι έτοιμοι για να κάνουν αυτό που πρέπει, αυτό που η Καρδίτσα περιμένει και δεν έχει γευτεί ποτέ: Την άνοδο μιας ομάδας της περιοχής μας, στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα.

Μετά από σκληρή προσπάθεια και καθημερινή δουλειά που ξεκίνησε τον Αύγουστο, με αναβολές, τραυματισμούς, με αγώνες-θρίλερ, αλλά πάντοτε με πίστη στο στόχο, με σχέδιο αλλά και με αυτοπεποίθηση, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, κατάφερε να βρίσκεται εκεί ακριβώς που ήθελε από την αρχή: ένα βήμα πριν τον άθλο της ανόδου στη Basket League. Τι μένει για να τα καταφέρει; Να νικήσει την Καβάλα το Σάββατο. Την ίδια Καβάλα, η οποία είναι η μια από τις δυο ομάδες φέτος που κατάφερε -απόλυτα δίκαια- να νικήσει τον ΑΣΚ.

Η ιστορία γράφεται στο Νέο Κλειστό το Σάββατο και κανείς δεν πρέπει να λείπει. Το προσκλητήριο για το ραντεβού με την ιστορία είναι ανοικτό και όλοι πρέπει να είναι εκεί. Εκεί για να εμψυχώσουν την ομάδα, εκεί για να τη βοηθήσουν να νικήσει, εκεί για να πανηγυρίσει όλη η Καρδίτσα μαζί, μια πρωτόγνωρη επιτυχία στα χρονικά του αθλητισμού της περιοχής μας.

Στον αγώνα του Σαββάτου, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους κάτω των 18 ετών, ενώ η πληρότητα του γηπέδου είναι στο 100 %, πάντοτε με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας.

Τα εκδοτήρια του Κλειστού Γυμναστηρίου θα είναι ανοικτά το Σάββατο από τις 3 μ.μ. για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.Total
0
Shares
Previous Article
Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία

Δωρεάν Rapid tests για COVID-19 στον Δήμο Παλαμά

Next Article
Ασημίνα Σκόνδρα

Α. Σκόνδρα: Εξάρτηση από επιδόματα σημαίνει υποδούλωση με αδυναμία αντίδρασηςTotal
0
Share