Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται την Κυριακή τη φιλόδοξη και ισχυρή Γέφυρα Θεσσαλονίκης

Ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται την Κυριακή (5 μ.μ.) στο κλειστό τη φιλόδοξη και ισχυρή Γέφυρα Θεσσαλονίκης

Με τη δύναμη της έδρας

Στο πιο ενδιαφέρον και κρίσιμο κομμάτι του πρωταθλήματος, εισέρχονται οι 16 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ένα πρωτάθλημα που όσο προχωρούμε, τόσο πιο αμφίρροπο κι ενδιαφέρον γίνεται. Σε κάθε αγωνιστική γίνονται μάχες, ανατροπές, εκπλήξεις με τα φαβορί να γίνονται θύματα και τα αουτσάιντερ θύτες. Γι’ αυτό, αν και βρισκόμαστε μια αγωνιστική πριν το φινάλε, κανείς δε μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι θα γίνει τόσο στη μάχη της ανόδου, όσο και σε εκείνη της παραμονής.

Πρωτάρης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Α.Σ.Κ. καταφέρνει να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία και με ρεκόρ 9-5, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Αυτό που με πολλή δουλειά και προσπάθεια κατάφερε να πετύχει, να βρεθεί δηλαδή στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, δεν σκοπεύει να το αφήσει από τα χέρια του. Στη φετινή του πορεία, η μεγάλη δύναμη, δεν είναι άλλη από την έδρα. Το κλειστό της Καρδίτσας, είναι το «οχυρό» του Α.Σ.Κ., που με τον καλύτερο «συμπαίκτη» της ομάδας, το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας, έχει δώσει το δικαίωμα στην ομάδα της πόλης μας να μετρά «7 στα 7» εντός έδρας. Μόνο η πρωτοπόρος Καστοριά έχει κρατήσει κι αυτή αλώβητη την έδρα της, αλλά ταυτόχρονα, η υπεράσπιση της έδρας γίνεται μια ολοένα και δυσκολότερη υπόθεση.

Κι αυτό γιατί ο Α.Σ.Κ. μετά το Πευκοχώρι την Τετάρτη, την Κυριακή στις 5 μ.μ. υποδέχεται τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, μια εξίσου επικίνδυνη και δυνατή ομάδα, που έρχεται στην Καρδίτσα για τη νίκη. Οι Θεσσαλονικείς, βρίσκονται σε απόσταση μιας νίκης από τη δεύτερη θέση, προέρχονται από δυο συνεχόμενες νίκες και αποτελούν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Πολύ συμπαγές και δυναμικό, το σύνολο του προπονητή κ.Τουλούμη έχει πετύχει πολύ σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο θύμα τον Πολύγυρο, τον οποίο νίκησε εκτός έδρας την Τετάρτη στο εξ’ αναβολής ματς. Ο τρίτος σκόρερ της κατηγορίας Μυλωνίδης, αλλά και οι πολύ έμπειροι Δανάκης, Βογιατζής και Κρομήδας, είναι μερικοί από τους παίκτες που ξεχωρίζουν από τη Γέφυρα, η οποία όμως χαρακτηρίζεται από την ομοιογένεια και την ομαδική προσπάθεια.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει όμως και για τον Α.Σ.Κ. που στηρίζεται –περισσότερο ίσως από κάθε άλλη ομάδα- στη συνολική δουλειά. Παρά το γεγονός ότι έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, εκτός από την καλύτερη άμυνα, δεν έχει κανέναν παίκτη της ούτε καν στους 30 πρώτους σκόρερ στο πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει την προσήλωση όλων -και στις δυο πλευρές του παρκέ- στη συλλογική προσπάθεια και τη διαρκή βελτίωση. Ποιος είναι ο MVP του Α.Σ.Κ. τη φετινή σεζόν; Ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας, τον οποίο ο Α.Σ.Καρδίτσας καλεί να βρεθεί και πάλι δίπλα στην ομάδα, σε μια ακόμη πολύ κρίσιμη δοκιμασία.

Διαιτητές της αναμέτρησης, που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. την Κυριακή στο κλειστό της Καρδίτσας, οι Θ.Παπαδόπουλος και Τσιαπλής




Total
0
Shares
Previous Article

Παρουσίαση του βιβλίου «Από το χοροστάσι στην πίστα» την Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Next Article

Τρίκαλα BC Aries - Αρης 78-62 - Συνέντευξη Τύπου

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”