Ο Α.Σ.Καρδίτσας καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση

Ο Α.Σ.Καρδίτσας καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη με στόχο την αναδιοργάνωση και τη διεύρυνση του σωματείου

Σωματείο ανοικτό σε όλους

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Α.Σ.Καρδίτσας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, όμως το σωματείο της πόλης μας έχει σαν στόχο να αναδιοργανωθεί και να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα.

Την Τρίτη 25 Απριλίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, θα γίνει Γενική Συνέλευση του σωματείου με πολύ σημαντικά θέματα, που έχουν να κάνουν με το παρόν αλλά και το μέλλον του σωματείου.

Σκοπός της Γενικής Συνέλευσης, είναι να δοθεί σε όλους η πλήρης εικόνα για την πορεία, τα διοικητικά και οικονομικά θέματα του σωματείου, με πλήρη ενημέρωση και απόλυτη διαφάνεια. Ταυτόχρονα, στη Γενική Συνέλευση θα προταθεί η τροποποίηση του καταστατικού, ώστε να γίνει πράξη η διεύρυνση του σωματείου, αλλά και να εκσυγχρονιστεί και θεσμικά, ο τρόπος λειτουργίας του. Συγκεκριμένα, θα προταθεί η αύξηση των μελών του Δ.Σ. από επτά σε έντεκα, αλλά και η ανακατονομή των αξιωμάτων, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του Α.Σ.Κ.

Όπως πολλές φορές έχει διατυπωθεί, ο Α.Σ.Καρδίτσας είναι «ένα σωματείο από την Καρδίτσα, για την Καρδίτσα» και αυτή η αρχή υπηρετείται μέσω των συλλογικών οργάνων του σωματείου, όπως αυτά ορίζονται από το καταστατικό. Γι’ αυτό το λόγο, η παρουσία όλων των μελών του σωματείου, αλλά και όσων φιλάθλων θέλουν να γίνουν μέλη, στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης είναι απαραίτητη. Ο Α.Σ.Καρδίτσας φιλοδοξεί να μπει σε μια νέα εποχή, με ισχυρά συλλογικά όργανα και σύγχρονο τρόπο λειτουργίας.Total
0
Shares