Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

O Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης εκλέχτηκε στο νέο ΔΣ της ΠΕΔ Θεσσαλίας

ped karditsa

Ο Δήμαρχος  Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης ο Δήμαρχος Σοφάδων Αθ. Σκάρλος και ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου είναι οι Καρδιτσιώτες Δήμαρχοι που εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ της ΠΕΔ Θεσσαλίας οι δύο μεν πρώτοι  με το ψηφοδέλτιο της Ενωμένης Αυτοδιοίκησης Θεσσαλίας της νικητήριας παράταξης με πρόεδρο τον Νασιακόπουλο Αθ. και ο τρίτος από την παράταξη του Γκουντάρα Αντωνίου.

Στις εκλογές της ΠΕΔ δικαίωμα ψήφου είχαν 125 αντιπρόσωποι – δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι – από τους 25 Δήμους της Θεσσαλίας. Η εκλογή του Δημάρχου Μουζακίου στο Δ.Σ της ΠΕΔ  με 37 ψήφους αποτελεί  μεγάλη επιτυχία για το Δήμο Μουζακίου.Ο Φάνης Στάθης είναι ένας νέος λαοφιλής άνθρωπος με όραμα και όρεξη για δουλειά.Του δίνεται η ευκαιρία μέσα από την εκλογή του να υπηρετήσει πιστά τον Δήμου μας εργαζόμενος σκληρά για το καλό των δημοτών του και μέσα από αγαστές συνεργασίες με αιρετούς και εργαζόμενους να υπερασπιστεί  τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών του με σθένος.

Ένας δικός μας άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.Ο άνθρωπος εκ των έσω ο οποίος διατείνεται πως από το πόστο του στην ΠΕΔ θα προσπαθήσει με όλες του τις Δυνάμεις να μετατρέψει το Δήμο Μουζακίου σε Πρότυπο Δήμο. Του Ευχόμαστε ολόψυχα καλή και ευδόκιμη θητεία αντάξια των προσδοκιών και των ευθυνών που δημιουργούνται από την συγκεκριμένη θέση.

 

 

 



Total
0
Shares
Previous Article
lappas spyros vouli

Σπύρος Λάππας: Χάιδεμα στα εγκλήματα του «ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΛΑΡΟΥ»

Next Article
ΔΕΥΑΤ: Μείωση 50% στο τιμολόγιο για 3.500 τρικαλινά νοικοκυριά

ΔΕΥΑΤ: Μείωση 50% στο τιμολόγιο για 3.500 τρικαλινά νοικοκυριά

Related Posts