Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

O Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται το Σάββατο (5 μ.μ.) τον Τρίτωνα

ΑΣ Καρδίτσας

 

O Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται το Σάββατο (5 μ.μ.) τον Τρίτωνα

Επιστροφή στη δράση

Επιστροφή στη δράση για τον Α.Σ.Καρδίτσας, που προετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς με τον Τρίτωνα, το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Α.Σ.Κ. στρέφει την προσοχή του στο καθοριστικό ματς του Σαββάτου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι» στη διάρκεια της διακοπής έδωσαν δυο φιλικούς αγώνες με Λάρισα B.C. και Αίολο Τρικάλων και ο Κώστας Κομποδιέτας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα, ενώ είδε και αρκετούς από τους τραυματίες να επιστρέφουν. Το ζητούμενο για τον Α.Σ.Καρδίτσας KSD, είναι να πάρει τη νίκη και να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ, με το πρωτάθλημα να μπαίνει πλέον στο πιο ενδιαφέρον και καθοριστικό μέρος του.

Ο Τρίτωνας είναι ομάδα που παλεύει για την παραμονή της, έχει πετύχει μερικές εντυπωσιακές νίκες και σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι αυξημένος, με δεδομένη και τη διακοπή που πάντα δημιουργία πρόσθετες παγίδες σε όλες τις ομάδες.

Χορεύει ο Α.Σ.Κ. στις 7 Μαρτίου

Μια ξεχωριστή βραδιά περιμένει τους φίλους του Α.Σ.Κ. στις 7 Μαρτίου, καθώς ο σύλλογος διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο κοσμικό κέντρο «Κέντια». Ζωντανή μουσική, γλέντι και χορός, αλλά και η ευκαιρία να βρεθούν μαζί όλοι οι φίλαθλοι του Α.Σ.Καρδίτσας KSD, σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις. Οι κάρτες του χορού διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης, αλλά και στα γραφεία του συλλόγου (Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο).




Total
0
Shares
Previous Article
karavidas giorgos 1

Καλό το περιτύλιγμα αλλά ….. 

Next Article
Sakis Palantzas

Φιλικότατο "διαζύγιο" Αργιθέας και Παλάντζα!