Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ντέρμπι το Σάββατο στο νέο κλειστό της Καρδίτσας

ΑΣ Καρδίτσας

 

Τον Κόροιβο Αμαλιάδας υποδέχεται το Σάββατο (5 μ.μ.) ο Α.Σ.Κ.

Ντέρμπι το Σάββατο στο νέο κλειστό της Καρδίτσας

Ένα πολύ κρίσιμο όσο και δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. υποδέχεται στο νέο κλειστό τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς, ο Α.Σ.Κ. υποδέχεται μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα σε μια από τις πλέον σημαντικές αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας, μια ομάδα με μεγάλη παρουσία στη Basket League αλλά και την Α2 Εθνική την τελευταία δεκαετία, έρχεται στην Καρδίτσα προερχόμενη από δυο συνεχόμενες νίκες, εκτός έδρας με το Αγρίνιο και εντός έδρας το περασμένο Σάββατο με αντίπαλο το Φίλιππο Βέροιας. Είναι επομένως μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, γεγονός που καθιστά την αναμέτρηση του Σαββάτου, ιδιαίτερα αμφίρροπη. Ο Κόροιβος, έχει μόλις ένα βαθμό λιγότερο από τον Α.Σ.Κ. και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου. Άλλωστε το εφετινό πρωτάθλημα χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις και η λέξη «φαβορί» δύσκολα βρίσκει ανταπόκριση και στην πραγματική εικόνα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πολλά κρίνονται κάθε φορά από την τακτική, την ημέρα, αλλά και την ενέργεια που κάθε ομάδα βγάζει στο γήπεδο.

Γι αυτό και οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον αγώνα του Σαββάτου με σοβαρότητα, με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά και με πίστη στις δυνάμεις τους. Γνωρίζουν πως το ματς του Σαββάτου, είναι μια ευκαιρία για την ομάδα να καθιερωθεί στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και να αρχίσει να δημιουργεί απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Η προσοχή του τεχνικού τιμ, επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση των αρκετών ατού των αντιπάλων, όπως οι Ματαλών, Χουχούμης και ο Ελληνοαυστραλός ομογενής Μάινς στην περιφέρεια, αλλά και οι Αθανασούλας, Χρυσόπουλος, Χατζηδάκης, Σιγκούνας, Χατζηδάκης, στις θέσεις των φόργουορντ και των ψηλών. Από την άλλη μεριά, το ζητούμενο για τον Α.Σ.Κ. είναι να παορυσιαστεί πλήρης το Σάββατο, με το Νίκο Κακλαμάνο να ετοιμάζεται για την επιστροφή του σε πλήρη αγωνιστική δράση, μετά την απουσία του το προηγούμενο Σάββατο λόγω τραυματισμού.

Όπως κι αν έχει όμως, με όποια προβλήματα ή απουσίες, ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD στοχεύει στη νίκη και για να το καταφέρει, απαραίτητη είναι η στήριξη από το φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας. Η παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες του νέου υπερσύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας είναι απαραίτητη, ώστε η ομάδα μας να αντλήσει δύναμη και ενέργεια απέναντι σε έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο.

Στο ματς που ξεκινά στις 5 μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας, η διαιτητική τριάδα του αγώνα αποτελείται από τους κ.κ. Στ.Ταρενίδη, Ελευθεριάδη και Τσιαπλή.




Total
0
Shares
Previous Article
rogkatsaria mouzaki

Ρογκατσάρια στο Μουζάκι (φωτο-video)

Next Article
Καρδίτσα: Κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής στην Λαϊκή Αγορά

Καρδίτσα: Κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής στην Λαϊκή Αγορά

Related Posts