Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ντέρμπι στο κλειστό της Καρδίτσας – Δύσκολο ματς για τον Α.Σ.Κ

Δύσκολο ματς για τον Α.Σ.Καρδίτσας που υποδέχεται την Κυριακή (5 μ.μ.) στο κλειστό τον Χ.Τρικούπη Μεσολογγίου

Ντέρμπι στο κλειστό

Ένας ακόμη «τελικός» για τον Α.Σ.Καρδίτσας, που την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό υποδέχεται το Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου. Μια ακόμη δοκιμασία για την ομάδα της πόλης μας, σε ένα δύσκολο και αμφίρροπο ματς, στο οποίο οι «κυανόλευκοι» έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, κόντρα σε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Η ομάδα του Μεσολογγίου βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης, ισόβαθμη με την Ασπίδα Ξάνθης, προέρχεται από δυο συνεχείς νίκες και έχει βελτιώσει το τελευταίο διάστημα το αγωνιστικό της πρόσωπο. Με προπονητή τον πολύ έμπειρο στη Β’ Εθνική Γιάννη Δημητριάδη, ο Χαρίλαος Τρικούπης έχει πλήρες ρόστερ με ταλαντούχους και ικανούς αθλητές.

Από την άλλη μεριά και ο Α.Σ.Καρδίτσας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες, αλλά και οκτώ επιτυχίες σε εννιά συνολικά παιχνίδια του δεύτερου γύρου και το κυριότερο, έχει εξαιρετικά ισχυρό κίνητρο για τη νίκη. Από το τέλος του πρώτου γύρου, ο Α.Σ.Κ. βρίσκεται στη δεύτερη θέση και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος. Πλέον, εξαρτάται από την ίδια την ομάδα να τα καταφέρει, καθώς έχει δείξει πως μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο εντός κι εκτός έδρας διεκδικώντας τη νίκη.

Ειδικά στην έδρα της, η ομάδα της πόλης μας μετρά 12-0 και αυτό το πολύ καθοριστικό επίτευγμα, της δίνει το δικαίωμα να κοιτά ψηλά στο πρωτάθλημα. Ο φίλαθλος κόσμος της Καρδίτσας είναι το «κλειδί» της φετινής πορείας του Α.Σ.Κ., έχοντας μετατρέψει το κλειστό της πόλης μας σε «καυτή» έδρα. Οι αθλητές και προπονητές του Α.Σ.Καρδίτσας, περιμένουν και την Κυριακή να έχουν δίπλα τους τον καλύτερο «συμπαίκτη» της ομάδας, τους φιλάθλους του Α.Σ.Κ., ώστε να τους δώσουν ώθηση απέναντι σε έναν έμπειρο και ποιοτικό αντίπαλο. Άλλωστε, το κύριο χαρακτηριστικό του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, είναι ότι κανένα παιχνίδι δεν κρίνεται πριν γίνει και όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν όλους, εντός κι εκτός έδρας, κάτι που αποδεικνύεται κάθε αγωνιστική.

Συμμετοχή σε τουρνουά του Πανελευσινιακού

Με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ θα αναμετρηθεί η ομάδα παίδων του Α.Σ.Καρδίτσας, που θα πάρει μέρος στο Πασχαλινό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει ο Πανελευσινιακός από τις 10 έως τις 12 Απριλίου. Εκτός από το διοργανωτή, η ομάδα του Α.Σ.Κ. θα αντιμετωπίσει τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, σε ένα τριήμερο τουρνουά που θα χαρίσει μοναδικές εμπειρίες στους αθλητές του Α.Σ.Καρδίτσας.

Ευχές για το Γ.Σ.Σοφάδων

Ο Α.Σ.Καρδίτσας, εύχεται κάθε επιτυχία στο φίλο σωματείο του Γ.Σ.Σοφάδων που συμμετέχει στο final-four του Κυπέλλου Θεσσαλίας και το Σάββατο αγωνίζεται στον ημιτελικό. Ιδιαίτερες ευχές σε δυο ανθρώπους του Α.Σ.Κ., που πρωταγωνιστούν στη φετινή πολύ καλή πορεία της ομάδας των Σοφάδων, τον προπονητή Κώστα Κομποδιέτα και τον Γιώργο Τσιαμούρα που στο Γ.Σ.Σ. προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες ως αθλητής.




Total
0
Shares
Previous Article

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες στον Βόλο για το «2ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου»

Next Article

Η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδικού Βιβλίου είναι ένας λόγος για να ξαναδούμε τη σχέση μας με το βιβλίο