Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ντέρμπι στη Μητρόπολη…Εισητήριο για play off!

podosfairo epsk

Το ντέρμπι στη Μητρόπολη μεταξύ της τοπικής Δόξας και το Αστέρα, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΚ 2018-19.

ΑΟΚ – ΑΕ Λεονταρίου

Μετά τη δύσκολη νίκη στα Καλογραιανά ο ΑΟΚ έμεινε “ζωντανός” στο κυνήγι της 4άδας. Οι “κυανόλευκοι” θα υποδεχτούν την ανεβασμένη και διψασμένη για βαθμούς, ΑΕΛ με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Κάθε απώλεια πλέον κοστίζει ακριβά και στον Καρδιτσιώτικο σύλλογο άπαντας το γνωρίζουν καλά. Οι φιλοξενούμενο γνωρίζουν πως σε αυτή την αναμέτρηση είναι το αουτσάιντερ. Θα προσπαθήσουν χωρίς άγχος να κάνουν την έκπληξη και να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από την τελευταία καταδικαστική θέση. Άλλωστε, σκοπό των “κιτρινόμαυρων” είναι κι ένα καλό πλασάρισμα ενόψει play out.

Αγναντερό – ΑΕ Καππαδοκικού

Η ήττα από τον Ατρόμητο έβαλε τίτλους τέλους στα όποια όνειρα των γηπεδούχων για 4άδα. Οι “βυσσινί” διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες πλέον για τα play off. Αυτό δίνει την ευκαιρία στον Χρήστο Μπατζιά να δοκιμάσει νέα πρόσωπο με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν ισχυρό κίνητρο, την απευθείας παραμονή τους στην κατηγορία. Βρίσκονται στο -3 από τον βασικό αντίπαλο, Πάμισσο. Στο Αγναντερό πάντως για να πάρουν κάτι θετικό, θα χρειαστούν άριστη απόδοση και τύχη.

Ατρόμητος Παλαμά – ΑΟ Μυρίνης

Σε εξαιρερική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Ατρόμητος, ο οποίος μετά το διπλό στο Αγναντερό φιγουράρει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι “πράσινοι” θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα, καθώς έρχονται και δύσκολα ματς. Μπορεί ο αντίπαλος να είναι αδιάφορος βαθμολογικά ωστόσο στο πρόσφατο παραλθόν έχει κάνει τεράστιες ζημιές στους πρωτοπόρους. Αυτό θέλουν να αποφύγουν οι γηπεδούχοι και δίνουν τεράστια σημασία σε αυτό το παιχνίδι. Ο ΑΟΜ θα παίξει το παιχνίδι του ελεύθερα κάτι το οποίο θα τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο.

Διγενής – Πάμισσος

Ο Διγενής μετά τον καταστροφικό δεύτερο γύρο, βρίσκεται πλέον μόλις ένα τρίποντο μακριά από την τελευταία θέση που οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό. Στόχος των “πρασίνων” είναι η αγωνιστική ανάκαμψη και το καλό πλασάρισμα σε ενδεχόμενη συμμετοχή στα play out. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο για τους γηπεδούχους, όπως κι αυτό με τον Πάμισσο, ο οποίος δείχνει αρκετά δυνατός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Οι “ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν καλά πως αν νικήσουν στο Αρτεσιανό θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους. Είναι ένα ματς στα μέτρα τους και θα ψάξουν για το διπλό.

Δόξα Μητρόπολης – Αστέρας

Το σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής αναμένεται στη Μητρόπολη. Εκεί η θετική έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος θα υποδεχτεί τον ποιοτικό και καλοδουλεμένο Αστέρα, σε ένα ντέρμπι με άρωμα …4άδας. Οι “κιτρινόμαυροι” γνωρίζουν καλά πως με μια ενδεχόμενη νίκη θα “σφραγίσουν” το εισιτήριο για τα play off. Πάντως ακόμη και η ισοπαλία για την ομάδα του Μάκη Ριζογιάννη, δεν θα είναι άσχημη σε ένα τόσο απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό. Το συγκρότημα του Νίκου Καρακώστα από τη μεριά του, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Οι “ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν τις δυσκολίες αυτής της εξόδου, όμως δείχνουν αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα. Το διπλό είναι ο βασικός τους στόχους. Αν δεν έρθει, το μόνο που θέλουν είναι η αποφυγή της ήττα. Γιατί σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος ο κάθε πόντος παίζει σημαντικό ρόλο.

Ηρακλής Σοφάδων – Παλαμαϊκή

Χωρίς περιθώρια ο Ηρακλής θα παλέψει για το απόλυτο μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας κοιτώντας ωστόσο το κάθε ματς ξεχωριστά. Οι “κιτρινομπλέ” θέλουν να αποφύγουν λάθη του παρελθόντος και με ιδιαίτερη προσοχή θα προσπαθήσουν να “καθαρίσουν” από νωρίς το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι ξέροντας πως θα αντιμετωπίσουν μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, χωρίς άγχος θα ψάξουν για την έκπληξη. Πανδύσκολο το έργο τους, όμως έχουν αποδείξει το πόσο σκληροί είναι. Ιδιαίτερα τώρα που “καίγονται” για βαθμούς στην μάχη της παραμονής.

Σώκρατες – ΑΟ Κρανέας

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση του Βιολογικού, καθώς βαθμολογικό κίνητρο έχουν μόνο οι γηπεδούχοι. Ο Σώκρατες διατηρεί “ζωντανές” τις ελπίδες για 4άδα. Για να διατηρηθεί σε τροχιά play off θα χρειαστεί να κάμψει την αντίσταση του σκληροτράχηλου ΑΟ Κρανέας, ο οποίος μπορεί να είναι αδιάφορος βαθμολογικά, ωστόσο παλεύει κάθε ματς ξεχωριστά. Η ομάδα του Κώστα Γιαννέλου έχοντας από νωρίς φέτος πετύχει τον βασικό στόχο, παίζει πλέον ελεύθερο ποδόσφαιρο, δίνοντας ευκαιρία και σε παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Η απώλεια άγχος κάνει περισσότερο επικίνδυνους τους φιλοξενούμενους.

Ταυρωπός – Νέα Νίκη Καμινάδων

Όντας στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη ο Ταυρωπός θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο κόντρα στην ουραγό Νίκη και να “κλειδώσει” οριστικά την παραμονή του στην κατηγορία. Μπορεί οι “πορτοκαλί” το Γενάρη να αποδυναμώθηκαν, ωστόσο διαθέτουν ακόμη ορισμένους έμπειρους παίκτες που μπορούν να “καθαρίζουν” τέτοια ματς. Οι νεοφώτιστοι από τη μεριά τους γνωρίζουν πως η αποστολή τους είναι δύσκολη. “Καίγονται” όμως για βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλουν για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Θα πρέπει να ρισκάρουν αν θέλουν να πετύχουν κάτι καλό στη Συνοικία Αγίου Νικολάου.




Total
0
Shares
Previous Article
fanis apostolis Mixalis melogo

Φάνης Στάθης: Ο Αποστόλης Μιχάλης στη «Νέα Πορεία»

Next Article

A1' ΕΠΣΚ: Ντέρμπι Ματαράγκας...Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Μουζάκι!

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”