Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ντελίβερι: Μια πρόταση για ασφαλέστερο μεροκάματο.

mixanakia delivery

Γράφει ο Κώστας Γραμμένος


 Το ντελίβερι είναι μια  μόδα και μια καινούργια συνήθεια στη σύγχρονη ζωή μας. Είναι πλέον καθημερινότητα που ο καθένας μας  λίγο πολύ χρησιμοποιεί. Για πρωινό, για μεσημεριανό και για βραδινό.  Μία φορά την εβδομάδα, δύο, κάθε μέρα, ανάλογα το ντελίβερι είναι παρόν. Μεγαλύτερη συχνότητα σίγουρα έχει ο καφές.  Δεν είναι στις προθέσεις μου να ασχοληθώ με την συνήθεια μας αυτή καθ’ εαυτή. Είναι σήμερα τρόπος ζωής.

Θα ήθελα όμως να θίξω με αφορμή διάφορα καθημερινά σχεδόν περιστατικά την ασφάλεια  και τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να παίρνουν τα νέα παιδιά που καθημερινά βρίσκονται στο δρόμο, κυρίως οδηγώντας μηχανάκια, για το μεροκάματο.

Είναι αλήθεια ότι το επάγγελμα τους είναι απαιτητικό και χρειάζεται σβελτάδα και γρηγοράδα για να προλάβει κάνεις να εξυπηρετήσει άμεσα τους πελάτες. Όμως είναι επικίνδυνο από την άλλη να εκτίθενται σε κίνδυνο και τα ιδία αλλά καμία φορά να θέτουν σε κίνδυνο και τη ζωή άλλων. Θα πρότεινα  να ακολουθηθεί μια κοινή πολιτική πάνω στο θέμα της ασφάλειας και να ληφθούν μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή. Ως πρώτο και άμεσο βήμα θα πρότεινα να γίνει ενημέρωση και σύσταση από τους αρμοδίους φορείς για τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης έτσι ώστε να υπάρξει ασφάλεια για όλους.

Μουζάκι 5 Απριλίου 2019

Γραμμένος Κώστας

grammenoskostas 300

 

 




Total
0
Shares
Previous Article
Η Ακαδημία μπάσκετ του Γ.Σ. Μουζακίου σε τουρνουά στα Ιωάννινα

Η Ακαδημία μπάσκετ του Γ.Σ. Μουζακίου σε τουρνουά στα Ιωάννινα

Next Article
dimotiko simvoulio Argitheas

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας

Related Posts