Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του εκδότη Φώτη Αλεξίου

.

Με θλίψη και βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε ως ΝΟΔΕ Καρδίτσας το θάνατο του εκδότη του ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ Φώτη Αλεξίου, ο οποίος κηδεύτηκε πάνδημα την Κυριακή.

Ο Φώτης Αλεξίου ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος. Πιστός σε ιδανικά και αξίες που ‘’πέρασε’’ πρώτα στα τρία του παιδιά , αλλά και σε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του , έδωσε τη δική του μάχη πρώτα και πάνω από όλους για το καλό της Καρδίτσας. Μέσα από την εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ, τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και το ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ fm 96 αφιέρωσε τη ζωή του στην ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου και στη προάσπιση των συμφερόντων του.

Αγωνιστής, ασυμβίβαστος, εκφραστής σοβαρών και καινοτόμων ιδεών , είχε πάντοτε την πόρτα του ανοιχτή σε κάθε συμπολίτη μας.

Ευαίσθητος και με αγάπη γιαυτό που έκανε , μετέτρεψε τα μέσα ενημέρωσης που κατείχε σε επάλξεις αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Δίκαιος και με λόγο ακέραιο εργάστηκε ακούραστα πέρα και πάνω από διαπλεκόμενα συμφέροντα θέτοντας πάντοτε υψηλούς στόχους, τους οποίους πετύχαινε.

Τίμησε τη δημοσιογραφική πένα δίνοντας το παράδειγμα στους δημοσιογράφους που εργάστηκαν μαζί του και ευτύχησε να δει παιδιά και εγγόνια, ενώ με θάρρος αντιμετώπισε μέχρι τέλους και την ασθένειά του.

Από την Κυριακή η Καρδίτσα , που τόσο αγάπησε , είναι φτωχότερη.

Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δώσει κουράγιο στους δικούς του.


ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Από το «…μια χούφτα Οξυώτες» στις προσωπικές επιθέσεις και πάλι…

Next Article

ΑΝΚΑ: Ανάθεση υπηρεσιών επισκευών/επιδιορθώσεων των οικημάτων για τους πρόσφυγες

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…