Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

NΟΔΕ Καρδίτσας προς ΣΥΡΙΖΑ: Τίποτα δεν μπορεί να ξεπλύνει την πολιτική βρωμιά σας

 

Απάντηση στο δημοσίευμα του κ. Πάνου Κρύου με τίτλο ” Θα εξακολουθεί να ξεπλένει τα φασιστοειδή  η τοπική Ν.Δ”;

Όταν η πολιτική εξαθλίωση φτάνει στο έπακρο, εκφυλίζεται κάθε έννοια πολιτικού λόγου. Αυτό ακριβώς σας συμβαίνει εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εξαπολύετε ύβρεις και πετάτε τόνους λάσπης στον ανεμιστήρα. Απολύτως κατανοητό, γιατί πολιτικό λόγο με επιχειρήματα, ούτε έχετε, ούτε είχατε ποτέ.

Ακόμη και οι λέξεις που χρησιμοποιείτε, όπως το ”ξέπλυμα”, αυτό δείχνουν. Μόνο αυτό γνωρίζετε. Πώς να ” ξεπλένετε” τα πολιτικά …αμαρτήματα που διαπράξατε σε οικονομία, παιδεία, υγεία με κορυφαίο αυτό του εθνικού ξεπουλήματος. Αυτή είναι και η κομματική γραμμή που σας διδάσκουν καθημερινά και εδώ στην τοπική σας οργάνωση τα ” μεγαλοστελέχη ” σας εξ Αθηνών.

Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι στην τοπική ΝΟΔΕ δεν έχουμε ακροδεξιές συνιστώσες και κυρίως δεν έχουμε κουμανταδόρους. Γιατί δεν είμασταν ποτέ σαν εσάς που οι ”κουμανταδόροι” σας , σας μαζεύουν σαν τα γαλόπουλα με το καλάμι.

Σας πληροφορούμε επίσης ότι ακυβέρνητο είναι το δικό σας καράβι, λόγω αδυναμίας συμφωνίας πλοιάρχου (Τσίπρας) και αντιπλοιάρχου (Καμμένος).

Έχουν καταλάβει όλοι ποιοι είστε και κυρίως οι μαθητές, τους οποίους έχετε βάλει τώρα στο στόχαστρο.

Και δεν δικαιούστε σε καμμία περίπτωση να κατηγορείτε τη Νέα Δημοκρατία. Τη μεγάλη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που σας νομιμοποίησε ως αριστερά. (Αν είστε…)

Για το γραφείο τύπου ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας
Κατερίνα Σανιδά




Total
0
Shares
Previous Article

Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας

Next Article

Καθολική Τηλεοπτική Κάλυψη για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα